Onze regio’s

Ideale baseline bedenken, regio kortrijk

Wat is een baseline?

De baseline van je bedrijf is een weergave van je onderneming in enkele woorden. Het is een van de eerste dingen die mensen lezen als ze je merknaam te zien krijgen. Daarom is een passende baseline voor je bedrijf van groot belang. Met een unieke en catchy baseline kan je je voor je concurrenten stellen, maar let wel op dat je baseline iets zegt. Een woordspeling of leuke alliteratie kan aanslaan, maar vergeet de boodschap van je bedrijf niet. Je wil namelijk kort en krachtig communiceren waarvoor je bedrijf staat.

Naast de missie van je onderneming erin te verwerken, kan je ook nadenken over hoe herkenbaar je baseline zal zijn. Een perfecte baseline moet blijven hangen bij de potentiële klanten en herkenbaar zijn wanneer je merknaam nergens te bespeuren is. Een hele uitdaging om een perfecte baseline te vinden en ook niet onbelangrijk om van je merknaam een begrip te maken. Hummingbirds in Kortrijk weet precies wat een unieke en pakkende baseline nodig heeft en gaat graag voor je aan de slag.

Prijzen voor een baseline te bedenken in Kortrijk

Voor een unieke en catchy baseline kan je samenzitten met iemand van Hummingbirds in Kortrijk. Vraag een persoonlijke offerte aan als je interesse hebt om samen te werken met ons. We bekijken samen wat je verwacht en bepalen daarbij ook een correcte prijs. Het team van Hummingbirds bestaat uit getalenteerde creatieve breinen en die komen zeker met een unieke baseline op de proppen.

Baseline laten bedenken door Hummingbirds in Kortrijk

Hoe gaat wij te werk in Kortrijk? Voor de allereerste stap ligt de bal in jouw kamp. Neem contact op met ons en maak een afspraak. Tijdens het eerste bezoek vragen wij naar je wensen en voorkeuren, bekijken we waarvoor je bedrijf staat en geven we al enkele ideeën mee. Samen gaan we aan de slag om de beste baseline te bedenken voor je onderneming. Integreer je je baseline ook in je logo, dan kunnen wij via mock-ups ook een visuele presentatie bieden. Neem dus zeker contact met ons op!

Contacteer Hummingbirds

Je baseline pimpen tot een korte samenvatting van je bedrijf? Hummingbirds kan je daarbij helpen. Neem contact met ons op en vraag een eerste afspraak aan.

Andere diensten, regio Kortrijk

Een baseline is al heel wat, maar wist je ook dat je voor een nieuw logo, visitekaartje of een compleet nieuwe huisstijl kan aankloppen bij Hummingbirds? Ons team bezit namelijk niet alleen de kennis maar ook een portie creativiteit om je op weg te helpen.

Ook voor andere diensten, zoals een nieuwe website, webshop, SEO of SEA, kan je bij Hummingbirds terecht. Meer informatie over de extra diensten vind je op onze website.

Zin in een samenwerking?