Nieuws

Hummingbirds en Stad Kortrijk helpen lokale handelaars met hun sociale media

Oakville

Op vraag van Stad Kortrijk begeleidde marketingbureau Hummingbirds de voorbije maanden acht lokale ondernemers bij de uitbouw van hun sociale media. De stad wil met dit initiatief lokale kmo’s ondersteunen en rekent daarvoor op experts uit eigen streek. De handelaars betalen zelfs niets, maar moeten wel aan bepaalde voorwaarden voldoen om deze vijf uur begeleiding te krijgen. Lees hier de voorwaarden om kans te maken op gratis begeleiding voor je social media.

Meer potentiële klanten bereiken

Het begeleidingstraject bestaat uit een analyse van het huidige gebruik van sociale media (max. twee uur), een-op-eenbegeleiding met tips om meer uit je pagina’s op Facebook en Instagram te halen, te adverteren en doelgroepen te bepalen (max. twee uur) en ten slotte nog een opvolgingsgesprek (max. één uur).

Het is met andere woorden de ideale manier om je sociale media op een professionele manier te lanceren en op die manier meer potentiële klanten te bereiken. Een doelstelling die we met Hummingbirds uiteraard graag ondersteunen. Ons marketingbureau staat al langer bedrijven bij in de uitbouw van hun sociale media. Dat geldt zowel voor Facebook, Instagram als LinkedIn voor bedrijven.

De acht lokale ondernemers die we met Hummingbirds mochten begeleiden voor het project van Stad Kortrijk zijn Byttebier • La Cantine, Dagbladhandel Descamps, restaurant VORK, Café Dudu, KavaKistjewijn.be, E-line beauty skincare, Im Press en Villa Pura Vida

Interesse in een samenwerking?

Inschrijven voor het begeleidingstraject in het voorjaar van 2022 kan via de website van Stad Kortrijk. Uiteraard kan je ook altijd op eigen houtje een beroep doen op ons voor je social media marketing of specifieke social media campagnes. Tot binnenkort?

Terug naar overzicht