Op woensdag 15 en donderdag 16 december is Hummingbirds van de partij op de Bedrijvencontactdagen in onze uitvalsbasis Kortrijk. Het is een unieke kans om kennis te maken met ons en honderden andere ondernemers uit de regio. De Bedrijvencontactdagen zijn aan de 17de editie toe en het evenement geldt als het grootste contactevent van België. Zo waren er op de laatste editie ruim 600 exposanten aanwezig. Je krijgt er niet alleen de kans om te netwerken met tal van andere ondernemers, maar ontdekt er ook de nieuwste producten, diensten en strategieën.

Kom je ons graag een bezoekje brengen in Kortrijk Xpo? Dan nodigt Hummingbirds jou graag uit! Als Kortrijkse onderneming – met ons hoofdkwartier aan de Leie – kunnen we dan ook niet ontbreken op dit topevenement. We introduceren je graag in de verschillende diensten die we bij Hummingbirds aanbieden, maar staan uiteraard ook open voor een vrijblijvende babbel.

Zijn de Bedrijvencontactdagen niet meteen iets voor jou, maar heb je daarentegen interesse om zelf een beursstand te voorzien op een andere beurs? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je namelijk graag met het ontwerpen van een beursstand, volledig in de huisstijl van je onderneming. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie hierover.

Kom je ons graag bezoeken tijdens de Bedrijvencontactdagen? Dat kan helemaal gratis! Klik op onderstaande link om je te registeren als Hummingbirds-genodigde. Daarvoor hoef je enkel de uitnodigingscode HUMM2021 in te vullen. Tot binnenkort?!

Registreer je hier als bezoeker