Home » Projecten » Website » Spanorama

Over Spanorama.

Voor advies over en plaatsing van spanplafonds zit je helemaal goed bij Spanorama in Roeselare. De experts van Spanorama geven je graag advies over het plaatsen van het juiste spanplafond voor je woning of bedrijf, maar er zijn ook verschillende exclusieve afwerkingen mogelijk. Bovendien beschikt het bedrijf ook over een gloednieuwe showroom die je kan bezoeken. 

De opdracht.

Voor Spanorama werd een gloednieuwe website ontworpen, die zowel op desktop als mobiele apparaten op punt staat. Daarnaast stimuleren we de online zichtbaarheid van het bedrijf door in te zetten op SEO. Dat doen we overigens niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Frans. Aucun problème! Voor vertalingen werken we bij Hummingbirds samen met een vaste partner, zodat ook de Franse teksten steeds honderd procent correct zijn en bovendien snel aangeleverd kunnen worden.

Om het bereik nog groter te maken, lanceerde Hummingbirds ook SEA-campagnes in Google Ads voor Spanorama. Ook dit overigens in beide landstalen. Zo kan onze klant heel gericht potentiële klanten bereiken en zijn marktaandeel in de regio uitbreiden.

Ook op zoek naar een marketingbureau voor je onderneming in regio Roeselare? Contacteer Hummingbirds!

Responsive webdesign voor Spanorama
Webdesign voor Spanorama
Spanorama