Videomarketing.

Video voor social media.

Ga voor videomarketing op maat.

Het gebruik van video voor posts op sociale media wordt steeds belangrijker. Om een hoger bereik te behalen, is het belangrijk om hier als bedrijf voldoende op in te zetten en een goede strategie voor videomarketing uit te werken.

Video’s zijn een rendabele investering

Met video’s kan je informatie sneller, langer en concreter overbrengen naar je doelgroep. Tegenwoordig investeert al 60% van de bedrijven in videomarketing, waaronder dus ook je concurrenten. Bovendien is videomarketing geen dure, maar net een rendabele investering.

Bij Hummingbirds werken we graag video’s uit op maat van je bedrijf, zodat jij straks opvalt tussen de massa op sociale media. Het is de uitgelezen manier om je onderneming op een positieve en creatieve manier in de markt te zetten.

 

Video marketing voor social media

%

82 procent van de Twitter-gebruikers bekijkt regelmatig video’s via de app. Het is dus de uitgelezen manier om de aandacht van gebruikers te trekken op dit medium.

%

45 procent  van de sociale mediagebruikers bekijkt elke week meer dan een uur video’s op Facebook of YouTube. Speel jij hier ook op in?

%

33% van de tijd dat iemand online is, spendeert die aan het bekijken van video’s. Zonder videomarketing laat je dus heel wat kansen liggen om mensen te bereiken.

Meer te weten komen over video marketing?