Home » Digital marketing » Webshops

Een digitale etalage
voor jouw zaak.

Ontwikkeling webshop op maat.

Anno 2021 neemt het aantal webshops fenomenaal snel toe. Het is dus belangrijk om positief op te vallen.

Een webshop is voor veel potentiële klanten de eerste kennismaking met een bepaald bedrijf of merk. Je wil er dus zeker van zijn dat deze eerste indruk positief is.

Dit bereik je door voor een professionele webshop bij Hummingbirds te kiezen. Wij doen er alles aan om een hoogwaardig en toepasselijk design aan de webshop mee te geven.

Bij Hummingbirds geven we dan ook de prioriteit aan het creëren van de prachtige en functionele webshops. Dit stelt je in staat om je doelen te bereiken:

Lokale shop

Heb je een horecazaak, bakkerij, frituur, slagerij, … en ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke shopoplossing? Neem een kijkje naar onze shopoplossing specifiek voor de lokale handelaars.

Webshop ontwikkeling
Website ontwerp en ontwikkeling

Responsive

Het komt steeds vaker voor dat men een webshop via de smartphone bezoekt. Het is daarom ook belangrijker dan ooit dat dit allemaal goed werkt.

Een webshop moet perfect responsive zijn. Hier wordt intens aandacht aan besteed. Hetzelfde geldt voor het optimaliseren van de laadtijd van de website. Op alle platformen.

Remarketing campagnes

Gebruiksvriendelijk

Verder leggen we bij Hummingbirds ook de nadruk op een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Het moet makkelijk zijn om aanpassingen te maken.

Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een nieuw product. We zorgen ervoor dat dit door ons of door jezelf heel makkelijk uit te voeren is.

Website ontwerp en ontwikkeling

Geoptimaliseerd voor Google (SEO)

Tot slot hechten we ook veel belang aan de vindbaarheid van je webshop in Google via SEO (Search Engine Optimization). Zoekmachineoptimalisatie is essentieel om op een organische wijze bezoekers te blijven trekken.

Aangezien dit een belangrijke bron van inkomsten is, houden we ons hier intensief mee bezig. De menustructuur en pagina-opbouw zijn extreem belangrijk voor een goede vindbaarheid van de webshop bij Google.

Voor je het weet, gaat jouw eigen webshop al online.

Aan de hand van een sterke, open communicatie gaan we snel van elkaar begrijpen wat er nodig is en hoe we dat kunnen realiseren.

Webshop ontwikkeling

Op zoek naar een webshop op maat?