Selecteer een pagina
Home » Digital marketing » Zoekmachine optimalisatie (seo)

Online zoekresultaten optimaliseren met SEO.

Search Engine Optimization (SEO) is een manier om je zoekresultaten te optimaliseren waardoor je bedrijf gemakkelijk online gevonden wordt. SEO zorgt ervoor dat je website relevanter, actueler, gebruiksvriendelijker en waardevoller wordt. Voor de bezoekers van je website, maar dus ook voor de zoekmachines.

Door relevante trefwoorden effectief in teksten te verwerken, zal je website namelijk hoger staan in de zoekmachines. Als je bovenaan staat in de zoekresultaten, vergroot je de betrouwbaarheid van je website en komen potentiële klanten sneller bij jou terecht. 

SEO

SEO in cijfers.

N

Meer dan 90% van alle online zoekopdrachten start bij Google

N

82% van alle internetgebruikers zoekt online naar producten of diensten

N

Meer dan 60% van de online opzoekingen gebeurt mobiel

N

61% van de mobiele gebruikers zoekt een handelaar op en belt

N

De eerste Google-pagina krijgt 89% van alle kliks

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Verhoog het aantal bezoekers van je website met SEO.

Potentiële klanten gaan aan de hand van de zoekmachines gericht op zoek naar bepaalde producten of diensten. Hoe hoger je positie in de zoekresultaten, hoe sneller je gevonden wordt. Bovendien kijken de meeste internetgebruikers nooit verder dan de tweede pagina van de zoekmachine.

Bezoekers zullen meestal effectief contact opnemen als ze op je website terecht komen. Als je website beter scoort, heb je meer kans op bezoekers, aanvragen of bestellingen. In combinatie met SEA maak je het potentiële klanten nog gemakkelijker om je website terug te vinden, waardoor je omzet zeker zal verhogen.

Scoor hoger in de zoekresultaten

Scoren in het buitenland met internationale SEO?

Er komen verschillende factoren kijken bij internationale SEO. We gaan na welke zoektermen het beste passen bij je bedrijf en wat het zoekvolume is. We bekijken dus hoe vaak bepaalde trefwoorden worden opgezocht in het land waarin je wil scoren.

Op die manier optimaliseren we dan je website en zorgen we voor een goede SEO-update. Daarna kunnen we aan de slag om een Google Adwords-strategie op te stellen.

SEO internationaal

Meer te weten komen over SEO?