Facebook marketing

Doelgerichte Facebook campagnes voor bedrijven

Meer leads of sales dankzij onze doeltreffende social media campagnes.

Post je regelmatig berichten op Facebook? Wil je als bedrijf betere inzichten in de klanten en een betere customer experience? Zet je bedrijf online in de kijker aan de hand van de verschillende social media kanalen.

Het is essentieel dat social media de dag van vandaag far beyond het marketing- of communicatiedepartement gaan. Social media moeten integraal deel uitmaken van je business.

Facebook is tegenwoordig de meest efficiënte manier om online te adverteren. Via doelgerichte advertenties kun je op een goedkope manier reclame maken voor je producten, diensten, evenementen of promoties.

Dankzij deze advertenties kunt je de meest waardevolle klanten targeten. Het is de enige marketingoplossing waarmee je je zo precies kan richten tot wie je wil én wanneer je het wilt. Ook voor video’s op je Facebookpagina ben je bij ons overigens aan het juiste adres.

Vergroot je zichtbaarheid met
Facebook campagnes op maat.

Facebookgebruikers zien gemiddeld maar 7% van je posts. Dankzij een Facebookcampagne kan je de gewenste doelgroep bereiken en kan de advertentie niet weg geklikt worden.

Bovendien kan je nieuwe klanten aantrekken voor een lage prijs.

Naast nieuwsberichten, evenementen en wedstrijden gaan ook steeds meer gebruikers op zoek naar bedrijfsinformatie via Facebook. Het is dus essentieel om uw bedrijfspagina interactief en up to date te houden.

Voordelen

  • Weet wat er leeft bij je klanten
  • Verzamel kwalitatieve leads & klanten
  • Campagnes op maat van je bedrijf
Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?