Instagram marketing

Creatieve Instagram marketing voor bedrijven

Meer leads of sales dankzij onze doeltreffende social media campagnes.

Post je regelmatig foto’s op Instagram? Wil je als bedrijf betere inzichten krijgen in je klanten en een betere customer experience? Ontwikkel je bedrijfsaccount, vergroot je bereik, zorg voor meer klanten en deel je verhaal met een zeer betrokken doelgroep.

Mensen gebruiken Instagram om zich te laten inspireren en om dingen te ontdekken waar ze om geven. Dat omvat ook inhoud van merken en bedrijven.

Bovendien kunnen we je bij Hummingbirds ook bijstaan om uit te pakken met originele video’s op je Instagramaccount.

Vergroot je zichtbaarheid met
Instagram posts & stories

Gebruikers van social media zien gemiddeld maar 7% van je posts. Dankzij een campagne kan je de gewenste doelgroep bereiken en kan de advertentie niet weg geklikt worden. Bovendien kan je nieuwe klanten aantrekken voor een lage prijs.

Naast nieuwsberichten, evenementen en wedstrijden gaan ook steeds meer gebruikers op zoek naar bedrijfsinformatie via sociale media. Het is dus essentieel om je bedrijfspagina interactief en up-to-date te houden.

Voordelen

  • Weet wat er leeft bij je klanten
  • Verzamel kwalitatieve leads & klanten
  • Campagnes op maat van je bedrijf

Adverteren op Instagram

Stories advertenties

Kom in contact met de meer dan 500 miljoen accounts die Stories dagelijks gebruiken.

Foto advertenties

Vertel je verhaal met een overzichtelijk, eenvoudig en prachtig creatief canvas. Je kan vierkante foto’s en foto’s in liggende indeling gebruiken.

Video advertenties

Profiteer van dezelfde visueel aantrekkelijke kwaliteit als bij fotoadvertenties, met de kracht van zicht, geluid en beweging. Je kan video’s delen die tot 60 seconden lang zijn en een vierkante of liggende indeling hebben.

Carroussel advertenties

Voeg een extra laag toe aan je campagnes zodat mensen kunnen vegen om in één advertentie meerdere foto’s of video’s te bekijken.

Collectie advertenties

Met collectieadvertenties kan je de doelgroep visueel inspireren en helpen om producten te ontdekken, bekijken en kopen. Vertel een geïntegreerd verhaal met de focus op product of lifestyle met behulp van video’s, afbeeldingen of allebei.
Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?