Digitale marketing

SEO-copywriting voor websites en webshops

Een must voor een goede online marketing.

Copywriting of aantrekkelijke content schrijven is een kunst. Er zijn heel wat regels, tips en voorwaarden waaraan een goede tekst moet voldoen. Het verhaal moet verteld worden, er moet aandacht zijn voor de structuur, technische voorwaarden en de doelgroep.

Maar een goed geschreven tekst moet vooral uitnodigend zijn om te lezen. Het moet de lezer prikkelen, de aandacht trekken. Een goede copywriting is niet te onderschatten voor een goede online marketing!

c
Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit…

Aantrekkelijk én efficiënt

SEO-copywriting is daarbij nog een vak apart. Enerzijds willen we de teksten zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de lezers, anderzijds houden we de belangrijke trefwoorden voor jouw onderneming steeds in het achterhoofd. Balanceren op een slappe koord, daarvoor kies je best een professionele acrobaat van Hummingbirds. Naast SEO-copywriting doen wij nog andere activiteiten om je website te optimaliseren voor de zoekmachines, maar dit is toch een belangrijk element. Zonder tekst is het quasi onmogelijk om gevonden te worden door potentiële klanten. En hoe correcter en relevanter je inhoud, hoe meer waarde Google en co aan jouw website zullen toekennen. Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn om een blog bij te houden met het laatste nieuws uit je sector. Door die termen herhaaldelijk op een relevante manier in je site te verwerken, scoor je goede punten bij de zoekmachines. Voor SEO-copywriting of andere schrijfopdrachten ben je bij Hummingbirds aan het juiste adres. Zo verzorgen wij ook graag je perscommunicatie of bedenken we samen een originele baseline.
Copywriting voor bedrijven

Zin in een samenwerking?