Betaalbaar website ontwerp op maat Kortrijk
Website ontwerp en ontwikkeling Kortrijk
betaalbaar responsive maatwerk websites betaalbaar responsive maatwerk websites betaalbaar responsive maatwerk websites betaalbaar responsive maatwerk websites betaalbaar responsive maatwerk websites betaalbaar responsive maatwerk websites betaalbaar responsive maatwerk websites

websites
op maat

Een onderneming zonder website? Dat is zoals een café zonder bier. En zelfs dat café zou wellicht toch nog een website hebben. Met andere woorden: zonder website dreig je achterop te hinken en potentiële klanten te verliezen. Wij maken dan ook graag het online verlengstuk van je zaak, volledig op maat van jouw onderneming.

Website ontwikkeling Kortrijk

Online aanwezig zijn
is een must

Dankzij je website is je bedrijf altijd beschikbaar voor mogelijke klanten. Dag en nacht! Een verzorgde website en/of webshop zorgt bovendien voor een professionele uitstraling en helpt je om je producten of diensten in de kijker te zetten. Een eigen website is met andere woorden onmisbaar in de huidige bedrijfswereld.

Compleet nieuwe website of een bestaande website die je graag wil laten herwerken? Onze deur staat voor jou open. 

Laat je inspireren
door onze cases

Webdesign op maat

Vaste templates waardoor alle websites op elkaar lijken? Doen we niet. Bij Hummingbirds geen dertien in een dozijn, maar wel uitgekiend maatwerk. Uiteindelijk is iedere sector en iedere klant uniek. Wij nemen de tijd om jouw behoeften en doelstellingen te leren kennen en werken vervolgens een ontwerp uit dat naadloos op die visie aansluit. Esthetisch én gebruiksvriendelijk. Van het eerste concept tot de laatste regel code streven we naar perfectie en precisie in elk detail.

g

Eenvoudig beheer

Het gebeurt zelden dat onze klanten diepgaande technische kennis over websites hebben. En toch is het beheer van die website kinderspel! Bij Hummingbirds kiezen we namelijk consequent voor het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Op een eenvoudige en intuïtieve manier kan je de inhoud zelf toevoegen, bewerken of verwijderen. Wij geven je graag de nodige tips mee en uiteraard staat ons team ook na de oplevering paraat om eventuele vragen te beantwoorden.

Uitstekende vindbaarheid

Wie zoekt, die vindt. Zeker als Hummingbirds instaat voor de SEO-optimalisatie van jouw website. Door een combinatie van technische ingrepen, een strategisch zoekwoordenonderzoek en doelgerichte copywriting zorgen we ervoor dat Google straks jouw beste vriend wordt. Hoe meer potentiële klanten jouw bedrijf ontdekken in de zoekmachines, hoe meer online aanvragen je krijgt. Of om het met een marketingboutade te zeggen: the best place to hide a dead body is page two of Google

 

Scoren met je website?
Contacteer ons!

Wil jij binnenkort ook uitpakken met een prachtige website?
Neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.