Selecteer een pagina

Google Partner.

Home » Diensten » Google Partner

Hummingbirds is Google Partner.

Wij beschikken dus over de vaardigheden en expertise om gerichte leads of offertes via Google te genereren.

Door onze jarenlange ervaring en als partner van Google weten we als geen ander wat wel of niet opbrengt. We zorgen voor een juiste balans tussen strategie, creativiteit en respons. We staan garant voor efficiënt en doeltreffend werk, met een nuchtere kijk op je objectieven.

Op onze website vind je de badge van Google Partner terug en die plaatsen we er niet zomaar. Met het toekennen van deze badge erkent Google namelijk onze deskundigheid. Je moet al een bepaald aantal campagnes succesvol hebben uitgevoerd én de nodige certificaten behalen vooraleer je hiervoor in aanmerking komt. 

Scoor hoger in de zoekresultaten

Slimme combinatie van SEA en SEO.

Wil jij ook een hogere positie behalen in Google voor zoektermen over jouw sector of op jouw locatie? Schakel dan de hulp van Hummingbirds in om je online vindbaarheid te versterken.

Bij ons kan je terecht om je Google Ads (SEA) in te stellen en consequent op te volgen. Bovendien combineren we dit graag met een goede SEO-aanpak, zodat je zowel in het organische als het betaalde zoekverkeer een prominente positie kan innemen. 

Hummingbirds is Google Partner
Hummingbirds is Google Partner

Wat wij voor jou kunnen doen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Via SEO-optimalisatie kan je organisch verkeer (dus niet-betaald) naar jouw website stimuleren. Bij Hummingbirds hechten we hier steeds erg veel belang aan.

Zoekmachine advertenties (SEA)

Zoekmachine advertenties (SEA)

Bevindt je onderneming zich in een sector met erg veel concurrentie? Of wil je sneller resultaten boeken? Dan is inzetten op Google-advertenties een goed idee.

Remarketing campagnes

Remarketing

Mensen die eerder je site bezochten, maar niet tot een aankoop overgingen, hebben vaak al interesse. Het is dan ook een slimme zet om hen te benaderen met remarketing.