Onze regio’s

Grafisch ontwerp in Kortrijk

Wat ontwerpt Hummingbirds, in Kortrijk Bij Hummingbirds, in Kortrijk, kan je terecht voor volgende zaken te ontwerpen:

Visitekaartjes

Een visitekaartje is eigenlijk een beetje het uithangbord van je onderneming. Een mooi ontwerp met de juiste informatie kan een blijvende indruk nalaten bij je potentiële klanten.

Logo ontwerp

Met een herkenbaar logo sta je al heel ver. Het logo van je bedrijf is namelijk een herkenningselement voor je klanten. Als je dan nog eens je logo kan linken aan de diensten of producten van je bedrijf, ben je helemaal op weg naar succes.

Verpakkingen

Met het logo en een mooi design van verpakkingen van je producten, heb je hetzelfde effect als met je logo en visitekaartjes. Het is herkenbaar en aangenaam om naar te kijken.

Brochures

Verdienen je producten of diensten een mooi uitstalraam in de vorm van een brochure? Met een professioneel ontworpen brochure kan je namelijk de doelgroep echt aanspreken en stop je je producten in een nieuw en fris jasje.

Verkochte producten

Met je logo en huisstijl kan je natuurlijk ook je producten in de kijker zetten. Een grafisch ontwerp op je verkochte producten, laat de mensen weten van wie het product is waardoor je ook je merkbekendheid kan verhogen.

Prijzen voor grafisch ontwerp in Kortrijk

Wil je ons creatief team inzetten om je logo, brochure of verpakking te ontwerpen, neem dan contact met ons op. Na een eerste gesprek waarin we je wensen ontdekken, maken we een persoonlijke offerte op. Op die manier garanderen wij kwaliteit voor een correcte prijs.

Grafisch ontwerp door Hummingbirds

Kan je bedrijf wel een (nieuwe) huisstijl en een daarbij passende logo wel gebruiken? Neem contact met ons op en wij maken een afspraak. Tijdens het eerste gesprek komen wij langs om te luisteren naar je wensen. Via een stappenplan kan je je ideeën en voorkeuren aan ons doorgeven, daarna gaat ons creatief team aan de slag. Via mock-ups presenteren wij voorlopige visuals om je op de hoogte te houden en na een akkoord, werken we het definitieve ontwerp uit.
Wil je je logo, brochure, visitekaartje of verpakking laten ontwerpen door ons getalenteerd team hier bij Hummingbirds? Neem contact op met ons en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Zin in een samenwerking?