Grafisch ontwerp.

Home » Grafisch ontwerp

Je eigen huisstijl creëren met een uniek grafisch ontwerp.

Als bedrijf ben je altijd op zoek naar een manier om je eigen huisstijl te creëren. Je wilt je namelijk onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Om dat te kunnen doen, moet je een duidelijke eigen identiteit hebben. Dé manier om dit voor elkaar te krijgen, is door te werken met een uniek grafisch ontwerp voor jouw producten en diensten.

Eigenlijk zit er geen limiet aan de producten en voorwerpen die we ontwerpen. You name it, we create it.

Voor het drukken van de grafische ontwerpen zelf maken we gebruik van een breed netwerk aan trouwe partners. Hierdoor weten wij bij voorbaat dat de hoge kwaliteit gegarandeerd is. Iets waar wij vanzelfsprekend veel waarde aan hechten.

 

 

Huisstijl ontwerp voor Verwee

Wat we doen.

Huisstijl ontwerp

Visitekaartjes

Een visitekaartje biedt een uitstekende kans om je gegevens bij potentiële klanten achter te laten. Het is dan des te beter wanneer deze in een creatief ontwerp komt. Het visitekaartje zelf valt dan meer op en blijft langer hangen bij je potentiële klant.

Baseline ontwerp

Logo ontwerp

Een logo is bij uitstek hét kenmerk van een bedrijf. Het representeert het bedrijf als geheel. En dus doe je er goed aan om voor een herkenbaar, strak ontwerp te gaan. Eentje dat aansluit op hetgeen waar je als bedrijf voor staat.

Grafisch ontwerp van logo

Verpakkingen

Hetzelfde geldt voor de verpakkingen. Ook dit is weer een kans om een grafisch ontwerp tentoon te stellen en positief op te vallen.

Grafisch ontwerp van marketingmateriaal

Brochures

Met brochures zijn er enorm veel mogelijkheden voor een grafisch ontwerp. Wij gaan voor je op zoek naar een meest overtuigende optie. Het doel is om de doelgroep echt aan te spreken.

Grafisch ontwerp van marketingmateriaal

Verkochte producten

Tot slot is het natuurlijk waardevol om een grafisch ontwerp op je verkochte producten te plaatsen. Het geeft ze een volkomen individueel karakter mee.

Meer te weten komen over grafisch ontwerp?