Grafisch ontwerp

Je eigen huisstijl met een uniek grafisch ontwerp

Hét kenmerk bij uitstek van ieder bedrijf, is natuurlijk het logo. Wij nemen dit mee als essentieel onderdeel van je gehele branding.
Gun je bedrijf alle herkenbaarheid die het verdient door consistent te zijn in je communicatie. Dat kan met een goed uitgedachte huisstijl.
Met een visitekaartje laat je jouw gegevens na bij potentiële klanten, maar het is ook een kans om creatief uit te pakken. Zo valt je kaartje meer op en blijft het zeker langer hangen bij je contactpersoon.
Heuglijk nieuws te melden of op zoek naar medewerkers? Wat je ook wil vertellen, wij brengen je boodschap helemaal tot leven.
Gedrukt of online, groot of klein? Wij maken er een erezaak van om met iedere advertentie, banner of spandoek het verschil te maken.

We proeven met onze ogen! Welk product je ook verkoopt, het is een must om ook aandacht te besteden aan de verpakking. Een knap ontwerp zorgt sowieso voor een positievere perceptie. Eenmaal, andermaal, verkocht!

Verplichte signalisatie saai? Niet bij Hummingbirds! Wij maken pareltjes van al je signalisatie en belettering op gevels of wagens.
Met een brochure wil je jouw doelgroep informeren, maar ook het ontwerp is belangrijk. Een brochure die aantrekkelijk oogt, zal de potentiële klant dan ook veel sneller aanspreken.
Met zelfgemaakte iconen of illustraties kan jij je perfect onderscheiden én je boodschap in een oogopslag duidelijk maken.

In het dagelijkse leven is het niet simpel om de aandacht van potentiële klanten te trekken, maar op een beurs is dit nóg moeilijker door de grote concurrentie. Met een professionele beursstand in jouw huisstijl maak je het verschil.

Toeters en bellen! Wie een nieuw bedrijf of nieuw product lanceert, kan een event lanceren om deze nieuwigheid voor te stellen. Het is de ideale manier om uit te pakken en heel wat mogelijke geïnteresseerden te bereiken. 

Een catalogus die er zó goed uitziet dat het zowat een collector’s item wordt? Wij laten je producten helemaal tot hun recht komen.

Zin in een samenwerking?