Marketingmateriaal

Overig marketingmateriaal

Visitekaartjes, brochures, verpakkingen tot zelfs beursstanden. Wie even gaat grasduinen op onze website, ziet diverse vormen van grafische toepassingen. Toch kunnen wij nog tal van ander marketingmateriaal aanbieden. The sky is the limit.

Van visitekaartjes tot autobelettering

Wie een beroep doet op Hummingbirds voor zijn nieuwe huisstijl kan rekenen op een allround service, die zo ver gaat als je zelf wil. Wens je enkel visitekaartjes in die stijl? Geen probleem. Een gloednieuwe website voor je onderneming? Komt in orde. Graag ook een brochure of mailing in dezelfde stijl. Met plezier. Of droom je groter en wil je ook beachflags, autobelettering of verlichte gevelreclame? Wij brengen het allemaal voor jou in orde.

Veel zaken kunnen wij helemaal zelf uitvoeren, maar wij waken steeds over de kwaliteit. Waar nodig werken we dan ook samen met ervaren partners, zodat het eindproduct altijd aan de verwachtingen voldoet. Dat zorgt ervoor dat je als klant onbegrensd mag dromen.

Nood aan marketingmateriaal om jouw bedrijf helemaal op de kaart te zetten? Een concreet idee of nood aan extra inspiratie? Aarzel niet om contact op te nemen met Hummingbirds.

Ontwerp herasdoek voor Nuba-R
Ontwerp van flyers voor Aguaclaro
Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?