LinkedIn

LinkedIn voor bedrijven

Post u regelmatig op LinkedIn? Wilt u als bedrijf betere inzichten in uw klanten en een betere customer experience? Zet uw bedrijf online in de kijker aan de hand van LinkedIn.

Wat is LinkedIn nu eigenlijk precies? LinkedIn is een gratis online sociaal netwerk gericht op professionals. Op mensen die werken dus. En daarin verschilt het van andere online vriendennetwerken als Facebook. De bedoeling is om te netwerken. U probeert uw groep van relevante zakelijke contacten zo groot mogelijk te maken en u laat elkaar gebruik maken van elkaars netwerk. U kunt bijvoorbeeld kennis en interesses met elkaar delen, vragen stellen, vacatures plaatsen of vacatures vinden.

Wilt u uw bedrijf graag online in de kijker zetten via sociale media?
Neem dan contact op met ons! Wij helpen u graag verder.

LinkedIn | Sociale media

Zakelijke contacten op LinkedIn

Het belangrijkste doel van de LinkedIn is geregistreerden gebruik te laten maken van elkaars (zakelijke) netwerk.
Dat gebeurt door contacten te leggen met anderen die u vertrouwt.

Deze lijst van contacten kan als volgt worden gebruikt:

  • Een netwerk is opgebouwd uit uw directe contacten, de relaties van uw contacten, enzovoort. Al deze personen kunnen behalve direct haar of zijn netwerk ook uitbreiden via een introductie door een reeds in het eerste- of tweedelijnsnetwerk aanwezige contactpersoon.

  • Het netwerk kan gebruikt worden voor het vinden van een baan, andere personen of zakelijke kansen, via aanbevelingen vanuit uw netwerk.

  • Werkgevers kunnen vacatures plaatsen en mogelijke kandidaten zoeken.

  • Werkzoekenden kunnen het profiel van managers raadplegen en ontdekken welke van hun bestaande contacten haar of hem kan introduceren.

LinkedIn | Sociale media