Onze regio’s

Logo ontwerpen in Kortrijk.

Op zoek naar iemand die je ideeën perfect kan omtoveren in een nieuw en modern logo? Zoek niet verder! Bij Hummingbirds zitten namelijk enkele getalenteerde logo-ontwerpers en het kriebelt bij hen om aan de slag te gaan voor je bedrijf. Je logo is namelijk het uithangbord van je bedrijf en daar kan je zomaar overgaan alsof het niets is.

Voordelen van een goed logo ontwerp

Indruk maken

Met een mooi ontworpen logo kan je een goede eerste indruk maken op je potentiële klanten. Die klanten zullen je logo ook beter onthouden wanneer dat is afgestemd op je huisstijl.

Vertrouwen

Via je logo communiceer je ook naar je mogelijke klanten. Het kan vertrouwen brengen en op lange termijn ook een kwaliteitslabel worden.

Herkenbaar symbool

Je logo staat voor je bedrijf en dat is uniek. Daarom wordt een nieuw logo ook een herkenbaar symbool voor je klanten en toekomstige klanten. Daarnaast kan het je klanten ook helpen herinneren waarvoor je onderneming staat.

Logo ontwerpen door Hummingbirds

Met je logo kan je een blijvende indruk maken bij je (potentiële) klanten, daarom kan je een beroep doen op de talenten van Hummingbirds. Bij Hummingbirds gaan wij meteen aan de slag met je voorstellen voor een nieuw logo. Via een handig stappenplan achterhalen wij wat je verwacht zodat je altijd tevreden bent. Om je een idee te geven van hoe het logo er uit zal zien, voorzien wij enkele visuele mock-ups. Als je tevreden bent, werken wij het logo volledig uit. Een samenwerking met Hummingbirds verzekert dus een creatief logo, in de huisstijl van je onderneming.

Vraag een offerte aanvoor het ontwerp van je logo, regio Kortrijk

Een uniek logo laten ontwerpen door Hummingbirds in Kortrijk? Neem contact met ons op en vraag naar een persoonlijke offerte. Na een eerste bezoek stellen wij een correcte prijs op aan de hand van je voorkeuren en ideeën. Wij werken met een getalenteerd team om je logo te ontwerpen en kunnen dus ook kwaliteit verzekeren voor de juiste prijs.

Contact met Hummingbirds

Ideeën in overvloed om je logo te ontwerpen maar bezit je zelf de skills niet? Geen probleem! Neem contact op met Hummingbirds in Kortrijk en in een mum van tijd kan je je nieuwe logo aan iedereen laten zien.

Zin in een samenwerking?