Home » Projecten » SEA » Certipower

Over Certipower.

Certipower is gevestigd in Roeselare, maar plaatst laadpalen in heel Vlaanderen. Zowel voor particuliere als publieke laders kan je bij hen terecht en zelfs grote installaties voor een wagenpark bij bedrijven vormt voor Certipower geen probleem.

De opdracht.

Hummingbirds staat Certipower zowel voor SEO als SEA bij. Enerzijds targeten we dus potentiële klanten met gerichte advertenties in Google Ads, anderzijds proberen we ook het organische verkeer via zoekmachines naar de website te begeleiden.

Bij Certipower is er zelfs sprake van verregaande SEO-optimalisatie. Zo zijn er voor verschillende locaties landingspagina’s gemaakt, aangezien het bedrijf in heel Vlaanderen actief is. Op die manier komt Certipower nog prominenter naar voren in de Google-zoekresultaten.

Aangezien elektrische wagens en dus ook de bijhorende laadinfrastructuur veelbesproken onderwerpen zijn in de media, gaven we Certipower ook een duwtje in de rug met onze perscommunicatie. Zo werd de sterke groei van het bedrijf extra in de kijker gezet. Daarnaast stonden we ook in voor de copywriting van de eigen nieuwsberichten op de website van Certipower én maakten we een mailing in de huisstijl van het bedrijf. Om het verhaal helemaal af te maken, ontfermen we ons ook over de sociale media en koos Certipower voor een gloednieuwe website. Een uitgebreide samenwerking die zijn vruchten afwerkt!

Ook op zoek naar een marketingbureau voor je onderneming in Roeselare? Neem vrijblijvend contact op met Hummingbirds.