Hotel Messeyne.

Home » Projecten » Social Media » Hotel Messeyne

Over Hotel Messeyne.

Gelegen op een vijftal minuten stappen van de Grote Markt en een steenworp van de Broeltorens is Hotel Messeyne al jarenlang een van de favoriete verblijfplaatsen van toeristen in Kortrijk.

Niet alleen de centrale ligging is een troef, maar ook de topservice die ze in het hotel aanbieden. Dat wordt ook weerspiegeld in topscores op reviewwebsites zoals Tripadvisor.

De opdracht.

Een goed draaiend hotel runnen, dat is hard werken. En dus kwamen ze bij Hotel Messeyne nog moeilijk aan het beheer van hun sociale media toe. Daarom doen ze een beroep op hun stadsgenoten van Hummingbirds voor professionele socialemediamarketing.

Wij staan in voor de bedrijfspagina’s op zowel Facebook als Instagram en voorzien de posts ook met leuke visuals van onze grafische ontwerpers. Zo ogen de sociale media altijd modern en up-to-date, zonder dat ze hier zelf energie in moeten investeren.

Ook op zoek naar een marketingbureau voor je campagnes op sociale media? Of voor uitvoerige socialemediamarketing? Neem dan vrijblijvend contact op met Hummingbirds.