Hummingbirds.

Home » Projecten » Video » Hummingbirds

Over Hummingbirds.

Als full service marketingkantoor spreekt het voor zich dat we niet alleen anderen, maar ook onszelf op tijd en stond op de kaart zetten. Verschillende diensten die we onze klanten aanbieden, passen we in de praktijk dus ook voor Hummingbirds zelf toe. Zo hopen we we in de toekomst nóg meer ambitieuze ondernemers te helpen groeien.

Wil jij ook groeien met je onderneming? En reken je daarvoor op de expertise van een professioneel communicatiebureau? Neem dan zeker contact op met Hummingbirds. Wij zijn de marketingpartner van bedrijven in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

De opdracht.

Nadat we tientallen websites bouwden voor onze klanten, besloten we begin 2021 ook Hummingbirds in een nieuw jasje te steken. Op onze gloednieuwe website zijn alle diensten duidelijk omschreven en is er meer aandacht voor de cases. Want onze klanten zijn onze trots.

Aangezien de vraag naar socialemediamarketing de voorbije jaren fors is toegenomen, staken we ook hier een tandje bij. We proberen steeds het goede voorbeeld te tonen door onze sociale media up-to-date te houden, geregeld zelfs met een leuke video. Hou dus zeker onze pagina’s op Facebook, Instagram en LinkedIn in de gaten.

Als ervaren SEO-bureau hebben we uiteraard ook oog voor onze eigen online zichtbaarheid, net zoals we af en toe gebruik maken van mailings om nieuws uit eigen huis kenbaar te maken. Door gebruik te maken van onze perscommunicatie deelden we het reilen en zeilen bij Hummingbirds bovendien graag met de buitenwereld. Zo zag je ons misschien ook in de krant Het Laatste Nieuws?