Home » Projecten » Website » Parket Line

Over Parket Line.

Parket Line uit Roeselare staat garant voor 25 jaar ervaring in ambachtelijke houten creaties. Daarbij werken ze alleen met kwalitatieve en duurzame houtsoorten.

Wie op zoek is naar een stijlvol houten element in zijn interieur, is bij deze vakmannen dus aan het juiste adres. Daarnaast staat het bedrijf ook in voor houten terrassen en gevelbekleding.

De opdracht.

Om de stijlvolle ontwerpen van Parket Line optimaal tot hun recht te laten komen, ging het Roeselaarse bedrijf op zoek naar een even stijlvolle website. Bovendien is het voortaan een responsive website, die dus ook op mobiele apparaten piekfijn weergegeven wordt.

Hummingbirds ontwierp echter niet alleen de nieuwe website, maar stond ook in voor de copywriting van de verschillende websitepagina’s. Na overleg met de zaakvoerders werd de geschiedenis geschetst en de diverse diensten beschreven. Om het verhaal helemaal af te ronden, zorgden we ook voor de integratie van een gelijkwaardig Franstalig luik van de website.

Ook op zoek naar een marketingbureau voor je onderneming in Roeselare? Neem vrijblijvend contact op met Hummingbirds voor meer informatie.

Nieuwe website voor Parket Line
Nieuwe website voor Parket Line