Technicians.

Home » Projecten » Website » Technicians

Over Technicians.

Technicians specialiseert zich de outsourcing van techniekers voor bouw en industrie. Zo zijn ze als onderaannemer actief in heel Vlaanderen. Het bedrijf heeft dan ook verschillende vestigingen: Brugge-Oostkamp, Gent, Antwerpen en Genk. 

De opdracht.

Voor deze klant ontwikkelden we een nieuwe, responsive site die ideaal is om een goede positie te verwerven in de Google-zoekresultaten. Door de SEO-inspanningen van Hummingbirds wordt Technicians dan ook vlot teruggevonden in de zoekmachines voor een lange lijst met relevante zoektermen. Om het bereik nog groter te maken, zet Technicians ook in op campagnes in Google Ads. Zo worden zowel mogelijke sollicitanten aangesproken als bedrijven die hen kunnen inzetten als onderaannemer.

Daar houdt het echter nog niet op. Technicians rekent ook op Hummingbirds voor professionele posts op LinkedIn en andere vormen van socialemediamarketing. Een daarvan is bijvoorbeeld remarketing. Eerdere websitebezoekers krijgen daarbij gerichte boodschappen te zien op sociale media, om de diensten van Technicians zo efficiënt mogelijk bij de doelgroep te krijgen.

Ook op zoek naar een full service marketingbureau voor je onderneming in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen?
Neem dan vrijblijvend contact op met Hummingbirds.

Responsive website ontwerp voor Technicians
Website ontwerp voor Technicians
Technicians