Hoeve De Blauwpoorte

De Blauwpoorte

Nieuwe website én tijdelijk concept voor Hoeve De Blauwpoorte

Hoeve De Blauwpoorte is een unieke eventlocatie in Heule, zowel voor bedrijven als privé gelegenheden. Tijdens de coronacrisis zagen ze hun activiteiten helaas even terugvallen. De zaakvoerders bleven echter niet bij de pakken zitten en maakten van de gelegenheid gebruik om hun digitaal verhaal te laten uitwerken door Hummingbirds. Zo werd er een gloednieuwe WordPress-website uitgewerkt, waarbij potentiële klanten helemaal kunnen wegdromen.

“Door erop toe te zien dat er slechts één feest per dag op ons domein georganiseerd wordt, slagen we erin elk feest een exclusief en geheel eigen karakter te geven”, aldus Sarah Kemseke, organisatorische duizendpoot bij Hoeve De Blauwpoorte. “Mensen komen bij ons voor dat tikkeltje meer en wij doen er dan ook alles aan om alle verwachtingen in te lossen én te overtreffen.”

 

Tijdelijk concept Bleu – Fine Food & Lounge

De ambitieuze ingesteldheid kwam ook tijdens de coronacrisis helemaal naar boven. Grote events waren tijdelijk niet mogelijk, dus kwamen ze bij Hoeve De Blauwpoorte met een nieuw concept op de proppen. In samenwerking met Hummingbirds kreeg het concept een eigen identiteit en aangepaste look & feel, weliswaar in dezelfde stijl van Hoeve De Blauwpoorte. Zo was Bleu – Fine Food & Lounge, een exclusief restaurant en lounge met bar, geboren.

“In plaats van gewoon een zomerbar op te richten, kozen we ervoor om verder in te zetten op waar we goed in zijn: het creëren van concepten waarbij belevenis centraal staat”, zegt Sarah. “Door samen te werken met onze vaste partners voor catering, licht en geluid, meubels, enzovoort zorgden we bovendien niet alleen voor een positieve wending in ons eigen verhaal, maar vormden we ook voor andere ondernemers een lichtpuntje in moeilijke tijden.”

Ons team speelde kort op de bal om het verhaal van Bleu – Fine Food & Lounge snel uit te werken. Amper twee weken na de oplevering stond het aantal reservaties op 170, goed voor een 700-tal couverts. Mission accomplished!

Hoeve De Blauwpoorte
Hoeve De Blauwpoorte