Paraat logopedie

Paraat logopedie

Brandingtraject voor logopediepraktijk uit Kortrijk

Voor Paraat Logopedie werkten we een fijn brandingtraject af waarbij we als grafisch bureau niet alleen het strategische luik voor onze rekening namen, maar ook zorgden voor een fris logo-ontwerp en een dynamische huisstijl. Volledig in lijn met de gloednieuwe grafische stijl creëerden we voor de twee partners van Paraat Logopedie ook een stijlvolle website, die zowel de persoonlijkheid, als de warmte en professionaliteit van het merk uitstraalt.

“Onze site is in principe geen volledig afgewerkt product, maar een project in progress”, aldus de zaakvoerders. “Het is iets dat zal meegroeien met ons en steeds verder zal blijven evolueren. Op dit moment kozen we ervoor de huidige cliënten van nuttige informatie te voorzien. In de toekomst willen we de focus verschuiven naar vorming, webinars, enzoverder. We kregen dus een website voor het leven.”

Twee verhalen samenbrengen

Ruim 25 jaar geleden startten Ingrid Michaux en Ingrid Verreth hun loopbaan in dezelfde groepspraktijk. Daar leerden ze elkaars waarden, kennis en inzet appreciëren. Later schoolden de dames zich bij in verschillende domeinen én bouwden ze elk afzonderlijk een eigen praktijk uit. Maar 2020 bracht verandering met zich mee. De logopedisten beslisten hun expertise te bundelen en in te zetten in een nieuw samenwerkingsverband: Paraat Logopedie.

“Wij richten ons op personen met geheel verschillende problemen. Het leek ons dan ook niet eenvoudig om die diverse doelgroepen samen te brengen en ervoor te zorgen dat ze zich aangesproken zouden voelen. Met andere woorden: al snel werd duidelijk dat we een gespecialiseerd team nodig hadden om ons bij te staan”, vertelt Ingrid Michaux.

“We hadden het gevoel dat Hummingbirds ons meteen kon volgen in ons verhaal. Na een paar contacten waren we er bovendien van overtuigd dat ze perfect begrepen waar we naartoe wilden met onze website. We spraken dezelfde taal, wat voor logopedisten uiteraard een belangrijk aspect vormt.” (lacht)

 

Paraat logopedie
Paraat logopedie
Paraat logopedie