SEA

Online adverteren met SEA

Search Engine Advertising (SEA) is een manier om online te adverteren waardoor u boven de andere zoekresultaten verschijnt in de zoekmachines.

Doordat uw website direct in het oog springt, is de kans groot dat dit u meer kliks zal opleveren. Met deze tool kunt u aan de hand van betaalde Google ads uw bedrijf promoten.

Een gerichte, persoonlijke campagne heeft meteen effect. U kunt de trefwoorden en het doelpubliek zelf kiezen. Aan de hand van de statistieken kan de campagne bijgestuurd worden voor nog betere resultaten.

Bovendien betaalt u enkel voor het aantal keren dat er op de advertentie geklikt wordt. Zo heeft u een beter zicht en controle over uw budget en kunt u zelf bepalen hoeveel budget per maand u aan de advertenties wil besteden.

SEA | Google Ads

Leid klanten sneller naar uw website met SEA

Met SEA merkt u al snel zichtbare resultaten op korte termijn. Een doelgerichte campagne zorgt ervoor dat u gemakkelijk potentiële klanten rechtstreeks naar uw website kan leiden. In combinatie met SEO bent u ook op lange termijn zeker van uw positie in de zoekresultaten. Daarnaast vergroot u de betrouwbaarheid van uw website.

SEA is de oplossing om uw bedrijf in het oog te laten springen. Staan uw concurrenten reeds bovenaan in de zoekmachines ? Dan wordt het hoog tijd om uw bedrijf extra in de kijker te zetten en uw eerste advertentie aan te maken.

Cijfers

  • Meer dan 90% van alle online zoekopdrachten start bij Google

  • 82% van alle internetgebruikers zoekt online naar producten of diensten

  • Meer dan 60% van de online opzoekingen gebeurt mobiel

SEA | Google Ads