SEO: Nationaal

Uw online zoekresultaten optimaliseren met SEO

Wilt u met uw bedrijf hoger scoren in Google? Search Engine Optimization (SEO) is een manier om uw zoekresultaten te optimaliseren waardoor uw bedrijf gemakkelijk online gevonden wordt.

SEO zorgt ervoor dat uw website relevanter, actueler, gebruiksvriendelijker en waardevoller wordt.

Door relevante trefwoorden effectief in teksten te verwerken, zal uw website hoger staan in de zoekmachines. Maar daar stopt het niet. Eigenlijk zijn er zo’n 200 elementen die kunnen worden toegepast op een site om hoger te ranken in Google. Met op nummer één goede copywriting of content creatie. Dit is dan ook echt ons stokpaardje, ‘onzen dada’ 😉

Afhankelijk van het zoekwoord waarop u wenst te scoren, schrijven we kwalitatieve teksten waarbij we rekening houden met de keyword density. Het zoekwoord mag immers niet te veel voorkomen in de tekst, maar ook niet te weinig. Een goede verhouding is hier dus KEY!

Steek uw licht op bij Hummingbirds als u hoger wil gerankt worden met uw site en als u uw site wil up to date houden met kwalitatieve content.

SEO nationaal

Verhoog het aantal bezoekers van uw website door SEO nationaal

Potentiële klanten gaan aan de hand van de zoekmachines gericht op zoek naar bepaalde producten of diensten. Hoe hoger uw positie in de zoekresultaten, hoe sneller u gevonden wordt. Bovendien kijken de meeste internetgebruikers nooit verder dan de tweede pagina van de zoekmachine.

Bezoekers zullen meestal effectief contact opnemen als ze op uw website terecht komen. Als uw website beter scoort, heeft u meer kans op bezoekers, aanvragen of bestellingen. In combinatie met SEA maakt u het uw potentiële klanten nog gemakkelijker om u terug te vinden waardoor uw omzet zeker zal verhogen.

  • Meer dan 90% van alle online zoekopdrachten start bij Google

  • 82% van alle internetgebruikers zoekt online naar producten of diensten

  • Meer dan 60% van de online opzoekingen gebeurt mobiel

  • 61% van de mobiele gebruikers zoekt een handelaar op en belt

  • De eerste Google-pagina krijgt 89% van alle kliks

SEO nationaal