SEO-optimalisatie Kortrijk

Op zoek naar een partner in SEO-optimalisatie in Kortrijk?

Is de visibiliteit van uw website in zoekmachines beperkt? Vindt u uw website niet op de eerste pagina terug? Wilt u daarin verandering brengen? Dan kunnen wij maar één woord zeggen: SEO-optimalisatie! Bij marketingbureau Hummingbirds hebben we een jarenlange ervaring, vandaar geven we u graag enkele essentiële tips mee:

  1. Bepalen van relevante trefwoorden
  2. Concurrentieonderzoek
  3. Kwalitatieve copywriting
  4. Verhoog de slagkracht van uw trefwoorden
  5. Leg voldoende relevante linken

Bepalen van relevante trefwoorden

Potentiële nieuwe klanten zullen in Google niet op zoek gaan naar uw bedrijfsnaam, maar wel naar de dienst of het product dat uw bedrijf aanbiedt. Vandaar dat het belangrijk is om de juist trefwoorden te bepalen waarop u met uw website wilt scoren. Daarvoor onderzoeken we het zoekvolume van bepaalde trefwoorden en verwerken we die in de content op uw website.

Concurrentieonderzoek

Wanneer de zoekwoorden bepaald zijn, kan het altijd lonen om inspiratie op te halen bij de concurrentie. Welke concurrenten scoren goed op de gevonden trefwoorden? Hoe bouwen ze de teksten op? Hoe lang zijn ze?

Kwalitatieve copywriting

Uit het concurrentieonderzoek kunnen we vaak al opmaken wat de zwaktes van de concurrenten zijn op vlak van content. Om hoger dan hen te verschijnen in Google, moet onze copywriting die van hen overtreffen. We doen research en leveren foutloze teksten af die geoptimaliseerd zijn op uw trefwoorden.

Verhoog de slagkracht van uw trefwoorden

Om uw trefwoorden te laten uitblinken op Google, moeten ze overal toegepast worden. Dat gaat van de paginatitel en metabeschrijving, over headings en afbeeldingen, tot het adres van de webpagina.

Leg voldoende relevante linken

Op elke pagina en elke blogpost moeten er links aanwezig zijn. Het is dus een meerwaarde om samenhorende artikels heen-en-weer te linken met elkaar. Nog beter is wanneer andere (externe) sites naar uw webpagina linken.

Natuurlijk lichten we met deze tips nog maar een tipje van de sluier. Bent u op zoek naar een professionele partner voor SEO-optimalisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Contacteer Hummingbirds via info@hummingbirds.be of 056 21 54 45.

SEO-optimalisatie Kortrijk | SEO optimaliseren Kortrijk | Marketingbureau Kortrijk | Hummingbirds Kortrijk