Marktonderzoek

Hoe staat het er in jouw markt momenteel voor?

Met het uitvoeren van een marktonderzoek zorgen we er bij Hummingbirds voor dat je alles te weten komt over een specifieke markt. Dit houdt dus bijvoorbeeld in dat we onderzoek doen naar alle factoren die invloed hebben op de vraag en aanbod. Waar zijn de klanten precies naar op zoek?

Wij voeren dit onderzoek uit door gebruik te maken van telefonische enquêtes. Deze nemen we af bij je bestaande klanten. Hierdoor krijgen we diepgaand inzicht in wat de klanten eigenlijk precies willen en hoe ze tegen jouw bedrijf aankijken. We gaan op zoek naar datgene dat vaker terugkeert bij verschillende klanten.

Marktonderzoek: evalueren en bijsturen

Een marktonderzoek is essentieel om te leren over hoe je er momenteel voor staat in de markt. Welke dingen lijken er goed te gaan? En op welke punten is het nodig om stevig te evalueren en bij te sturen?

Uiteindelijk is het belangrijk om de klant te geven wat hij of zij precies wil. Daarbij is het ook belangrijk dat de klant vertrouwen in je heeft en met een positieve blik richting het bedrijf kijkt. Alleen dan is het mogelijk om op de lange termijn successen te blijven boeken.

Bij Hummingbirds gaan we samen met jou aan de slag om precies dit voor elkaar te krijgen. Met onze ervaring in het uitvoeren van markonderzoeken is het geen probleem om tot bepaalde inzichten te komen. Daarbij leggen we de nadruk altijd op het implementeren van de gevonden resultaten. Het is namelijk zonde om ergens achter te komen en er vervolgens niks mee te doen.

Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?