Website

Online aanwezig zijn is een must

Tegenwoordig is een website of webshop heel belangrijk. Steeds meer mensen zijn online actief. Online vindbaar zijn is voor elke onderneming van belang. De meerderheid van alle internetgebruikers start zijn zoektocht naar informatie via de zoekmachine van Google.

Maar zet u als ondernemer voldoende in op die digitale golf ?

Als u rendement uit uw website of webshop wil halen, moet u er eerst voor zorgen dat u vindbaar bent voor potentiële klanten.

Onze websites en webshops hebben niet enkel een aantrekkelijk design, maar ze zijn ook geoptimaliseerd voor zoekmachines en aangepast aan elk type scherm.

Een goed ontworpen webshop is de basis van uw bedrijf

Een website/webshop vertelt uw eigen unieke verhaal, bereikt meer mensen en zorgt ervoor dat u 24/7 beschikbaar bent. Daarnaast maakt een website/webshop het mogelijk om direct relevante informatie door te geven aan uw klanten zoals onverwachte sluitingen of verlofperiodes. Bovendien biedt geen enkel ander medium u de mogelijkheid om zoveel informatie te geven over uw producten, diensten en promoties.

Een website/webshop is goedkoper dan andere media en zorgt voor rechtstreeks contact met uw klanten via e-mail, telefoon of via een contactformulier. Daardoor kunt u snel reageren op informatieaanvragen, offertevragen of reserveringen. U kunt een website zien als een extra werknemer die altijd aanwezig is.

Cijfers

Internetgebruikers gaan online op zoek naar relevante informatie over een bedrijf, ook het uwe.

Vinden zij relevante informatie over uw onderneming ? Ook als zij zoeken via hun smartphone, desktop of tablet ?

  • Meer dan 3 miljoen Belgen beschikken over een internetaansluiting.

  • 74 % van de Belgen heeft een smartphone.

  • 82 % van alle internetgebruikers zoekt online naar producten of diensten. (Google)

  • Meer dan 60 % van de online opzoekingen gebeurt mobiel. (Google 2016)

  • 61 % van de mobiele gebruikers die een handelaar opzoekt, neemt onmiddellijk contact op.

Website laten maken

Webshop promopakket

Door corona is het moeilijk uw producten of diensten aan de man te brengen, zeker tijdens lockdown. Maar sommige bedrijven kunnen verder via de digitale weg inzake bestellingen en leveren dan aan huis.

Dit is perfect mogelijk via een webshop. Speciaal voor deze situatie bieden we een pakket aan, aan uitzonderlijke prijs.
Een webshop promopakket dat ervoor zorgt dat mensen uw goederen makkelijk online kunnen bestellen en u enkel hoeft uit te leveren.

Wil je meer informatie over ons promopakket? Aarzel dan niet ons te contacteren.