Websitebouwer Kortrijk

Op zoek naar een websitebouwer in Kortrijk?

Het internet wint steeds meer aan belang, zo-ook een eigen bedrijfswebsite. De jeugd kan zich al geen tijd zonder smartphone of tablet meer herinneren! Ook uw bedrijf moet dus mee op de digitale kar. Een website is daarbij van essentieel belang.

Potentiële klanten zullen op zoek gaan naar uw product of dienst via een zoekmachine zoals Google. Daarbij is het niet alleen belangrijk om hoog te scoren in de zoekresultatenlijst door middel van SEO-optimalisatie, maar ook om een visueel aantrekkelijke en inhoudelijk sterke website te kunnen tonen eens ze voor uw website gekozen hebben.

Daarom besteden we bij Hummingbirds veel aandacht aan het maken van een frisse, gebruiksvriendelijke website die uw online aanwezigheid vertegenwoordigt en zo uw bedrijfsdoelen ondersteunt.

Een website is vandaag de dag immers vaak de eerste manier waarop uw doelgroep met uw bedrijf in contact komt. Met uw website willen we uw bezoekers aanzetten tot actie, dat kan gaan om het aanvragen van een offerte, inschrijven op uw nieuwsbrief of het kopen van een product via uw webshop. Daarom verzien we uw website van een duidelijke structuur met aantrekkelijke ‘calls-to-action’.

Voordelen van een bedrijfswebsite

Met een eigen website zorgt u voor het online profiel en aanspreekpunt van uw bedrijf. Die aanwezigheid kan ondersteund worden door daar het gebruik van sociale media aan te koppelen. Een eigen website hebt u echter volledig in handen en kunt u efficiënt inzetten bij het benaderen van (potentiële) klanten. Daarom moet hij professioneel ogen en vooral ook goed functioneren.

Hummingbirds bouwt aan de hand van betaalbare tools en websitekennis vanuit marketingoogpunt heel vlot gebruiksvriendelijke en responsieve websites die dus zowel op desktop als smartphone tot hun recht komen. Zo kunt u er binnen de kortste keren zeker van zijn dat uw bedrijf beschikt over een online aanwezigheid.

Natuurlijk lichten we met deze tips nog maar een tipje van de sluier. Bent u op zoek naar een professionele partner voor SEO-optimalisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Contacteer Hummingbirds via info@hummingbirds.be of 056 21 54 45.

Websitebouwer Kortrijk | Website ontwerp Kortrijk | Marketingbureau Hummingbirds Kortrijk