Telefonische prospectie

Je bedrijf laten groeien met prospect calling

Telefonische prospectie of ‘prospect calling’ is de basis om je bedrijf te laten groeien. Helaas is het niet altijd even simpel om telkens weer potentiële klanten te vinden en ook tijd vrij te maken om hen te contacteren. Wij nemen die taken dan ook van je over.

Bij Hummingbirds zorgen wij ervoor dat je agenda wekelijks gevuld is met gerichte afspraken. Zo hoef je geen tijd en energie te verliezen aan het maken van de afspraak, maar kan je onmiddellijk overgaan naar de verkoop van je product of dienst. Zo kan jij blijven focussen op je eigen core business en optimaal je troeven uitspelen, zonder dat je tijd verliest met het najagen van kwalitatieve afspraken. De call agents van Hummingbirds ontnemen je graag deze zorgen.

Ben je klaar om met je bedrijf te groeien?

Na een eerste kennismaking met je bedrijf en een beter inzicht in je verschillende producten en/of diensten kunnen we aan de slag. We stellen samen met jou een actuele klantenlijst op van bedrijven waar je een maximaal rendement uit kunt halen.

Daarna maken we een plan op van commerciële aanpak. Wanneer je overtuigd bent van onze gekozen strategie starten wij met prospect calling. Regelmatig sturen we direct mailings uit met een persoonlijke boodschap naar je klanten. Daarnaast zorgen we ervoor dat er wekelijks nieuwe kwalitatieve afspraken ingepland staan in je agenda.

Telefonische prospectie

Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?