Home » Services » Digital marketing

Digital marketing

Deel je verhaal met de ideale marketingmix

De basis staat als een huis, nu is het tijd om jouw verhaal te delen met de buitenwereld. Creativiteit op social media, doelgerichte mailings, SEO-optimalisatie en/of Google Ads. In de wereld van digitale marketing is quasi niets onmogelijk. Samen zorgen we voor de ideale marketingmix.

Website optimalisatie

Enerzijds bouwen we bij Hummingbirds zelf websites, die we volledig op punt zetten voor een optimale vindbaarheid en sterke conversies. Anderzijds kan je ook voor de optimalisatie van een bestaande website bij ons aankloppen.

Data tracking

98 procent van je websitebezoekers onderneemt (helaas) geen concrete actie. Of toch niet meteen! Wij helpen je om het ijzer te smeden terwijl het heet is door deze anonieme websitebezoekers gericht aan te spreken, op basis van specifieke data.

SEO

Vlotter gevonden worden door zoekmachines zoals Google? Dat kan als je inzet op 'search engine optimization', of kortweg SEO. Ons team beschikt over alle technische en inhoudelijke skills om de SEO-waarde van je website op te krikken.

SEA

Search Engine Advertising (SEA) is een manier om online te adverteren waardoor je boven de andere zoekresultaten verschijnt in de zoekmachines. Het is dé manier om op korte termijn meer websitebezoekers aan te trekken.

Social media marketing

Social media marketing is belangrijk voor de algemene uitstraling en naamsbekendheid van je onderneming, maar kan ook heel wat extra websitebezoekers opleveren. Een must-have dus bij het samenstellen van de ideale marketingmix.

Social media campagnes

Een tijdelijke actie promoten, nood aan extra naamsbekendheid, vacatures verspreiden of een compleet nieuwe doelgroep aanspreken? Met doelgerichte en nauwkeurig ingestelde social media campagnes is het allemaal perfect mogelijk.

Remarketing

Met remarketingcampagnes spreken we specifiek mensen aan die eerder al jouw website bezochten. Ze hebben dus bovengemiddeld veel interesse in je onderneming en kunnen bijgevolg op een aangepaste manier benaderd worden.

Mailing campagnes

Met een direct mailing kan je zowel nieuwe als bestaande klanten warm maken voor een (tijdelijk) aanbod. Het is een efficiënte manier om een grote doelgroep in één keer aan te spreken, met perfect meetbare resultaten.

Conversie

Lead generation betekent dat je actief inzet op het verzamelen van nieuwe 'leads', potentiële klanten dus voor jouw onderneming. Het uiteindelijke doel is om van jouw vrijblijvende bezoekers ook echte klanten te maken. Of in één marketingterm: conversie.
Hummingbirds

Digitaal ondernemen

Wie concurrentieel wil zijn in een moderne, zakelijke omgeving zal ongetwijfeld zijn weg vinden naar digitale marketing. Het is een breed marketinggebied dat oneindig veel mogelijkheden biedt om je merk te versterken en extra klanten aan te trekken.

Doelgerichte acties

Digitale marketing heeft bepaalde overduidelijke voordelen. Je kan er een wereldwijd publiek mee bereiken, de zichtbaarheid van je merk verruimen en potentiële klanten aanspreken. Bovendien zijn er heel wat mogelijkheden tot interactie, wat de betrokkenheid en klantenbinding bevordert.

Alle acties gebeuren bovendien doelgericht. In diverse takken van digitale marketing is het namelijk mogelijk om nauwkeurig te targeten. Advertenties kunnen worden afgestemd op demografische gegevens, interesses en gedrag, waardoor de boodschap perfect tot bij jouw doelgroep geraakt.

Meetbare resultaten

Resultaten van digitale marketingcampagnes zijn meetbaar. Bedrijven kunnen de prestaties volgen, analyses uitvoeren en strategieën aanpassen op basis van actuele gegevens. Uiteraard delen wij deze gegevens graag in alle transparantie met jou.

Het maakt digitale marketing erg flexibel. Je kan snel inspelen op trends en marktomstandigheden om zo het maximale uit je marketinginspanningen te halen.

Bij Hummingbirds gaan branding en digitale marketing naadloos in elkaar over, wat resulteert in een krachtige synergie. Samen transformeren we ook jouw merkverhaal in een digitaal succesverhaal.

Op zoek naar een digitale partner?

Branding meets digital. Klinkt goed, maar benieuwd hoe we het bij jou kunnen toepassen? Boek dan zeker een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Digital marketing
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together