Home » Services » Digital marketing » Social media campagnes

Social media campagnes

Doelgerichte targeting voor optimaal resultaat

Een tijdelijke actie promoten, nood aan extra naamsbekendheid, vacatures verspreiden of een compleet nieuwe doelgroep aanspreken? Met doelgerichte en nauwkeurig ingestelde social media campagnes is het allemaal perfect mogelijk.
Hummingbirds

Bereikcampagnes

Bereikcampagnes hebben puur het doel om het bereik van jouw bedrijf of website te vergroten. Dit houdt dus in dat we ervoor gaan zorgen dat meer mensen ten minste één keer jouw campagne te zien krijgen.

Een bereikcampagne zorgt ervoor dat nieuwe mensen, die jouw bedrijf voorheen niet kenden, jou op de radar krijgen. Bovendien kunnen we erg gericht je ideale doelgroep voor jou bepalen.

Leadcampagnes

Naast bereikcampagnes voeren we ook leadcampagnes. Deze ‘leads’ – vaak zijn het potentiële klanten – laten in dat geval hun gegevens achter. Dit omdat ze interesse hebben in je aanbod of omdat je hen iets erg interessant aanbood, zoals een brochure of e-book.

Totaalaanpak

Wil je op regelmatige basis campagnes voeren, dan kan het slim zijn om dit te combineren met onze social media marketing. Als geïnteresseerden doorklikken vanuit een campagne naar jouw profiel, krijgen ze dan meteen een mooi overzicht met allemaal kwalitatieve posts. Het vertrouwen in jouw producten of diensten zal dan ook meteen een boost krijgen.

Diverse kanalen

Advertenties op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest of TikTok? Het kan en mag allemaal. Samen met jou onderzoeken we wat de meest geschikte kanalen zijn om je doelgroep te bereiken. Vervolgens gaan onze content creators aan de slag met het uitwerken van de ideale campagne voor jouw merk.

Bij social media campagnes kunnen we jouw doelgroep erg doelgericht bereiken, waardoor het budget uitstekend gespendeerd wordt.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Social media campagnes
Voorwaarden*

    Let's grow together