Persoonlijk & precies, dat is (ver)bouwen met P&L.

Met bouwbedrijf P&L bouw je op basis van vertrouwen en betrokkenheid. Diezelfde waarden zochten ze ook in hun marketingpartner. Zo werd Hummingbirds uitgekozen voor een uitvoerig rebrandingtraject halfweg 2023, gevolgd door diverse vormen van digitale marketing.

Rebranding volgens het boekje

Bouwbedrijf P&L volgde bij Hummingbirds het ideale rebrandingstraject. Het bedrijf vierde zijn 40ste verjaardag en greep dat moment aan om strategisch te moderniseren. Na de strategische oefening werd een hedendaagse huisstijl uitgetekend, die werd doorgetrokken in de nieuwe website en diverse vormen van digitale marketing.

Strategische rebranding

40 jaar ervaring, maar dan in een hedendaags jasje. P&L 2.0 beschikt over dezelfde sterke waarden als voorheen, maar oogt nu weer helemaal futureproof. Klaar om de volgende (tientallen) jaren te schitteren.

Doelgerichte marketing

Nieuwe realisaties, diensten in de kijker of aanwezigheid op beurzen? Wij delen het nieuws niet alleen op de website van P&L, maar ook in mailings en social posts. Uiteraard steeds volledig volgens de nieuwe huisstijl.
+
1000
Mensen bereikt via social media, elke maand opnieuw
10.4
%
Meer SEO-verkeer na lancering nieuwe website
7
Spraakmakende projecten in beeld gebracht door onze fotograaf

Ook interesse in een rebranding?

Laat je net als bouwbedrijf P&L begeleiden door Hummingbrands voor een complete (re)branding. Zo oogt jouw merk straks sterker en aantrekkelijker dan ooit tevoren.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  P&L
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together