Home » Services » Strategy

Strategy

Positioneer je als uniek merk

Hoe kan jij je merk (her)positioneren en je sterktes uitspelen? Wij nemen je bij de hand om een strategisch plan uit te werken, dat helemaal afgestemd is op je zaak. Dit kan zowel voor nieuwe bedrijven als bestaande ondernemingen die aan een nieuwe look & feel toe zijn.

Namesearch & baseline search

Hoe omschrijf je een onderneming waarin je je hart en ziel legt? En dat in één of amper enkele woorden? Bij Hummingbirds verdiepen we ons graag in de naamcreatie voor jouw onderneming of project.

Merkpositionering

Onze merkpositionering omvat een grondige analyse van jouw merktype, doelgroep en concurrentie. Het doel? Een consistente merkboodschap die werkt voor jouw doelgroep.
Hummingbirds

Breng je identiteit in kaart

Een doordachte merkstrategie is van onschatbare waarde voor bedrijven in een competitieve zakelijke omgeving. Het vormt de kern van je identiteit en merkpositionering.

Nood aan samenhang

Consistentie is essentieel voor merkherkenning. Een merkstrategie zorgt voor uniformiteit in communicatie, visuele elementen en gedrag, wat bijdraagt aan een samenhangende merkervaring.

Een consistente merkervaring bouwt vertrouwen op bij consumenten. Dat vertrouwen leidt tot merkloyaliteit, wat essentieel is in het behouden van klanten en het aantrekken van nieuwe.

Gericht op de juiste doelgroep

Door je te richten op een specifieke doelgroep met je merkstrategie vergroot je de relevantie en aantrekkingskracht van je merk voor de mensen die het meest waarschijnlijk klant zullen worden.

Een doordachte merkstrategie ondersteunt je toekomstige marketinginspanningen. Je weet namelijk welke boodschap je moet communiceren, via welke kanalen en voor welke doelgroepen.

Eerst denken, dan doen. Een merkstrategie is cruciaal om alles uit jouw marketing te halen en maakt ook toekomstige marketinginspanningen efficiënter.

Strategisch aan de slag met jouw merk?

Hummingbirds kijkt verder dan traditionele methodes om je merkstrategie uit te tekenen. Contacteer ons dus gerust voor een unieke positionering, waarmee je zaak helemaal futureproof is.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

Solliciteer nu!

Strategy
Laad je cv en motivatiebrief op:
    Voorwaarden*

    Let's grow together