Meer dan 'zomaar' een rolbrug

Het Roeselaarse Cluma is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en onderhouden van rolbruggen. Als marketingpartner zorgen we met Hummingbirds voor grafische ondersteuning, de uitwerking van testimonials en het uitbouwen van de website.

Update van de visuele identiteit

Rolbruggenfabrikant Cluma uit Roeselare is een bedrijf dat de verwachtingen steeds wil overtreffen. Daarom was het tijd voor een grondige update van de bestaande visuele identiteit, passend bij wie ze zijn en waar ze voor staan.

Ons plan van aanpak

Het was cruciaal om IT, marketing, sales en management vanaf de start te betrekken bij het nieuwe huisstijl -en website project. Er werd aangevat met een strategische positionering, waaruit ook een UX-workshop volgde. Interactieve sessies die de nodige info gaven over het gewenste design en de nodige functionaliteiten van de nieuwe website.

Een overkoepeld totaaltraject

Het development van de website verliep uitzonderlijk extern, aangezien de zoon van de oprichter zelf webdeveloper is. Het leidde tot een mooie samenwerking, met ook de interne marketing als belangrijke schakel. Ons team zorgde daarnaast ook voor de coördinatie en ondersteuning bij heel wat drukwerk.

Employer branding

In de huidige 'war for talent' is ook Cluma voortdurend op zoek naar technische versterking. Hummingbirds staat hen bij met doelgerichte employer branding, om hun waarden in de verf te zetten. Ook tegenover (potentiële) klanten krijgt het imago een boost, door eerdere samenwerkingen in uitgebreide testimonials te verwerken. Hiervoor werken wij de interviews uit, verzorgen we eventueel de foto- en videografie en integreren we het geheel in de website.
5
testimonials uitgewerkt
35
+
jaren ervaring als fabrikant
8000
+
websitebezoekers in één jaar

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Cluma
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together