Home » Services » Websites

Websites

Het online verlengstuk van je onderneming

Vertrekkend vanuit je visuele identiteit gaan we aan de slag met het uitwerken van een gebruiksvriendelijke en razendsnelle website of webshop. Onze creatieve webdesigner en technisch onderlegde developers slaan de handen in elkaar voor een functioneel en esthetisch resultaat.

Website optimalisatie

Enerzijds bouwen we bij Hummingbirds zelf websites, die we volledig op punt zetten voor een optimale vindbaarheid en sterke conversies. Anderzijds kan je ook voor de optimalisatie van een bestaande website bij ons aankloppen.

Webdesign

Een onderneming zonder website? Dat is zoals een café zonder bier. En zelfs dat café zou wellicht toch nog een website hebben. Wij ontwerpen dan ook graag het online verlengstuk van je zaak, volledig op maat van jouw onderneming en volgens de hedendaagse trends.

Webdevelopment

Wereldwijd wordt WordPress voor 40% van de websites gebruikt en ook bij Hummingbirds zijn we believers. Onze technisch onderbouwde websites zijn eenvoudig zelf te beheren, scoren sterk in zoekmachines en zien er bovendien aantrekkelijk uit.

Webshop development

Wil je enkel verkopen via een webshop of is het een online aanvulling van je fysieke winkel? Wat de insteek ook is, Hummingbirds combineert esthetiek en functionaliteit bij het webshop development. Ook internationale verkoop is perfect mogelijk.

Domeinregistratie

Een logische en relevante domeinnaam is van vitaal belang voor verschillende aspecten van je online aanwezigheid. Zowel in je website-adres als je e-mail komt de domeinnaam terug, dus is een goede keuze en correcte registratie erg belangrijk.
Hummingbirds

Online aanwezig zijn is een absolute must

Dankzij je website is je bedrijf altijd beschikbaar voor mogelijke klanten. Dag en nacht! Een verzorgde website en/of webshop zorgt bovendien voor een professionele uitstraling en helpt je om je producten of diensten in de kijker te zetten. Compleet nieuwe website of een bestaande website die je graag wil laten herwerken? Onze deur staat voor jou open.

Jouw online identiteit

Vaste templates waardoor alle websites op elkaar lijken? Doen we niet. Bij Hummingbirds geen dertien in een dozijn, maar wel uitgekiend maatwerk. Uiteindelijk is iedere sector en iedere klant uniek.

Wij nemen de tijd om jouw behoeften en doelstellingen te leren kennen en werken vervolgens een ontwerp uit dat naadloos op die visie aansluit. Esthetisch én gebruiksvriendelijk. Van het eerste concept tot de laatste regel code streven we naar perfectie en precisie in elk detail.

Eenvoudig beheer

Het gebeurt zelden dat onze klanten diepgaande technische kennis over websites hebben. Gelukkig is het beheer van die website kinderspel! Bij Hummingbirds kiezen we namelijk consequent voor het gebruiksvriendelijke CMS WordPress.

Op een eenvoudige en intuïtieve manier kan je de inhoud zelf toevoegen, bewerken of verwijderen. Wij geven je graag de nodige tips mee en uiteraard staat ons team ook na de oplevering paraat om eventuele vragen te beantwoorden.

Uitstekende vindbaarheid

Wie zoekt, die vindt. Zeker als Hummingbirds instaat voor de SEO-optimalisatie van jouw website. Door een combinatie van technische ingrepen, een strategisch zoekwoordenonderzoek en doelgerichte copywriting zorgen we ervoor dat Google straks jouw beste vriend wordt.

Hoe meer potentiële klanten jouw bedrijf ontdekken in de zoekmachines, hoe meer online aanvragen je krijgt. Of om het met een marketingboutade te zeggen: the best place to hide a dead body is page two of Google.

Korte laadtijden

Haast en spoed is zelden goed, behalve bij het laden van je website. Het belang van een snelle website kan nauwelijks overschat worden. Korte laadtijden zijn gebruiksvriendelijker én beter voor SEO. Bij Hummingbirds ontwikkelen we dan ook uitsluitend razendsnelle websites, zowel op desktops als mobiele toestellen.

Handig in dagelijks gebruik, functioneel voor klanten én een streling voor het oog. Met een website van Hummingbirds is je online aanwezigheid verzekerd.

Nood aan een nieuwe website?

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van jouw website? Van ontwerpt tot development staat Hummingbirds aan je zijde.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Websites
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together