Home » Services » Websites » Domeinregistratie

Domeinregistratie

Vlotte en correcte domeinnaamregistratie

Een logische en relevante domeinnaam is van vitaal belang voor verschillende aspecten van je online aanwezigheid. Zowel in je website-adres als je e-mail komt de domeinnaam terug, dus is een goede keuze en correcte registratie erg belangrijk.
Hummingbirds

Onbeperkt aantal subdomeinen

We creëren eenvoudig zoveel subdomeinen als je nodig hebt. Een (fictief) voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld blog.hummingbirds.be, waarbij ‘blog’ het subdomein is van www.hummingbirds.be.

Registreer je domeinnaam en stuur bezoekers moeiteloos door naar andere url’s, zoals je Facebookpagina of andere webpagina’s. Dit biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om je online aanwezigheid naadloos te integreren met verschillende platformen en pagina’s.

Mails doorsturen naar je mailbox

Creëer e-mailadressen met je eigen domeinnaam en automatiseer eventueel het doorsturen van e-mails naar je bestaand e-mailadres.

Op deze manier heb je al je correspondentie handig op één plek, zonder gedoe met verschillende logins of platformen. Het instellen van deze doorsturing zorgt voor een gestroomlijnd en efficiënt beheer van je e-mailcommunicatie.

Verhuisservice

Indien je domeinnaam elders is geregistreerd, zorgen wij voor een naadloze overdracht naar onze servers. Geen zorgen, geen gedoe. Ons team staat klaar om deze verhuis moeiteloos te beheren, zodat je snel en probleemloos kunt profiteren van de voordelen van onze hostingdiensten.

Een domeinnaam vormt het unieke webadres van jouw website en fungeert als de basis voor je e-mailadressen. Essentieel dus voor je online aanwezigheid.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Domeinregistratie
Voorwaarden*

    Let's grow together