Jewelry for every mood

Heb je een trouwfeest of verloving te vieren? Bij Brucaro vind je ongetwijfeld dé ring waarmee je het hart van je geliefde helemaal verovert. Elegantie ten top! Aangezien nog nooit iemand ongelukkiger werd na het krijgen van een prachtig juweel, helpen we met Hummingbirds graag om de pronkstukken van Brucaro te promoten.

Juwelen schitteren ook online

Goud, zilver, klassiek, modern … Wat ook jouw voorkeur geniet, bij Brucaro maken ze je dromen waar. Naast de topcollecties in de boetiek kan je namelijk steeds voor maatwerk kiezen. Zo verwerken ze zelfs oude juwelen met emotionele waarde in jouw nieuwe eyecatcher. Bij Hummingbirds maken we er een erezaak van om de juwelen en het verhaal van Brucaro ook online te laten schitteren, op de website en in social posts. Maar nóg mooier dan in het echt? Daarvoor hebben we geen edelstenen, maar toverspreuken nodig.

Een elegant digitaal verlengstuk

Hummingbirds kreeg de taak om Brucaro een online verlengstuk te geven dat even elegant oogt als de winkel zelf. Dit zowel in de vorm van een nieuwe website, als aanwezigheid op social media. Het resultaat ziet er niet alleen piekfijn uit, we zetten ook in op een uitstekende online vindbaarheid.

Picture perfect

Aangezien de collecties bij Brucaro regelmatig wijzigen, zijn er af en toe fotoshoots nodig. En die helpen we graag in goede banen te leiden. Samenwerkingen met een bruidszaak of tassenwinkel? Extra accessoires nodig? Wij regelen met plezier en delen de prachtige resultaten nadien op de online kanalen.
70
+
Social posts per jaar
3000
+
Websitebezoekers per jaar
3
Geslaagde fotoshoots

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Brucaro
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together