SEO

Online zoekresultaten optimaliseren met SEO

Vlotter gevonden worden door zoekmachines zoals Google? Dat kan als je inzet op 'search engine optimization', of kortweg SEO. Ons team beschikt over alle technische en inhoudelijke skills om de SEO-waarde van je website op te krikken.
Hummingbirds

Marketing die rendeert op lange termijn

Inzetten op SEO betekent niet dat je volgende maand veel meer zal verkopen. Wel is het een duurzame investering, die op lange termijn steeds zijn vruchten afwerpt.

Meer bezoekers met SEO

Verhoog het aantal bezoekers van je website met SEO. Potentiële klanten gaan aan de hand van de zoekmachines gericht op zoek naar bepaalde producten of diensten. Hoe hoger je positie in de zoekresultaten, hoe sneller je gevonden wordt. Bovendien kijken de meeste internetgebruikers nooit verder dan de tweede pagina van de zoekmachine.

Websitebezoekers die je bereiken via SEO spenderen meer tijd dan gemiddeld op websites en nemer ook vaker contact op voor een aankoop of samenwerking. In combinatie met SEA maak je het potentiële klanten nog gemakkelijker om je website terug te vinden.

De juiste zoekwoorden

Via een grondige zoekwoordenanalyse stellen wij een zoekwoordenlijst voor je op. Die lijst bevat de belangrijkste zaken die jouw (potentiële) klanten kunnen opzoeken en waarvoor het wenselijk is dat je in Google verschijnt. Ook lokale zoekopdrachten, voor de regio’s waarin jij actief bent, kunnen hier deel van uitmaken.

Het is mogelijk om jouw vindbaarheid te vergelijken met die van concullega’s en bovendien is het een erg handige manier om je SEO-progressie doorheen de tijd bij te houden.

In het hart van Google

Om een plaatsje in het hart van Google te veroveren, is het belangrijk dat je hun tools correct gebruikt. Google Mijn Bedrijf, Google Analytics, Google Search Console en graag nog een resem positieve Google Reviews.

Hoe beter hiervan gebruik wordt gemaakt, hoe meer punten je scoort op het vlak van authenticiteit. Bovendien bevatten de tools ook enorm veel waardevolle informatie. Een win-win dus!

SEO-copywriting

Naast onze copywriting voor social media, advertenties of brochures, zijn we bij Hummingbirds ook helemaal thuis in SEO-copywriting. Uiteraard schrijven we in eerste instantie voor je websitebezoekers – mensen dus – maar we verliezen daarbij de zoekmachines nooit uit het oog.

Technische SEO

Inhoud is enorm belangrijk voor de SEO-waarde van je website, maar er zijn ook tal van technische optimalisaties mogelijk. Meta tags, websitestructuur, laadtijd, sitemaps, duplicate content detecteren, correcte tags voor (tussen)titels …

Technische SEO is best uitgebreid en wij beschikken over de nodige tools om optimalisaties te detecteren én uit te voeren. Zo bied je jouw website op de juiste manier aan bij Google en andere zoekmachines.

SEO en SEA gaan hand in hand. Door beide strategisch te combineren, loop je maximaal in de kijker bij potentiële klanten.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  SEO
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together