Home » Work » Century 21 Via Plus

Century 21 Via Plus

Digitale boost voor Century 21 Via Plus

Century 21 Via Plus is de Kortrijkse vestiging van het gekende vastgoednetwerk. Hummingbirds ondersteunde hen bij de modernisering van de digitale aanwezigheid, uiteraard geheel volgens de grafische richtlijnen van Century 21 zelf.

Content is King

Een uitstekende werksfeer? Check! Tevreden klanten? Check! Veel positieve elementen waren al aanwezig bij Century 21 Via Plus. Nu restte nog de uitdaging om deze zaken tot bij hun doelgroep te krijgen. Onze foto- en videograaf bracht dan ook verschillende testimonials in beeld om zo het verhaal van het vastgoedkantoor te versterken. Die content werd nadien uiteraard optimaal ingezet voor de website en digitale marketing.

Nieuwe website als basis

Voor er ingezet werd op het verzamelen van extra leads en websitebezoekers, werd eerst de basis aangepakt. En dat was een nieuwe, hedendaagse website. Volgens de gekende stijl van Century 21, maar toch met een eigen touch.

Digitale marketing

Google Ads of campagnes op social media? Kiezen is verliezen! Century 21 Via Plus rekende dan ook op verschillende diensten binnen de digitale marketing om hun aanbod en sterke service bij een ruim publiek kenbaar te maken.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Century 21 Via Plus
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together