SEA

Online adverteren met Google Ads

Search Engine Advertising (SEA) is een manier om online te adverteren waardoor je boven de andere zoekresultaten verschijnt in de zoekmachines. Het is dé manier om op korte termijn meer websitebezoekers aan te trekken.
Hummingbirds

Erkende Google Partner

Als erkende Google Partner beschikken we bij Hummingbirds over de nodige knowhow om jouw Google Ads te laten renderen.

Doelgerichte campagnes

Een gerichte, persoonlijke campagne heeft meteen effect. Je kan de trefwoorden en het doelpubliek zelf kiezen. Aan de hand van de statistieken kan de campagne stelselmatig bijgestuurd worden voor nóg betere resultaten.

Bovendien betaal je enkel voor het aantal keren dat er effectief op de advertentie geklikt wordt. Zo heb je een beter zicht en meer controle over je budget en kan je zelf bepalen hoeveel budget per maand je aan de advertenties wil besteden.

Snel meer websitebezoekers

Met SEA merk je al snel zichtbare resultaten op korte termijn. Een doelgerichte campagne zorgt ervoor dat je gemakkelijk potentiële klanten rechtstreeks naar je website kan leiden. In combinatie met SEO ben je ook op lange termijn zeker van je positie in de zoekresultaten. Daarnaast vergroot je de betrouwbaarheid van je website.

Snelle én meetbare resultaten. Maak gebruik van Google Ads en je weet precies hoeveel extra websitebezoekers je mocht ontvangen.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

SEA
Voorwaarden*

    Let's grow together