Home » Work » Happy lights

Happy lights

Sfeerbrengers voor elke ruimte

Zelden zegt een naam zo treffend waarvoor een product staat. Happy Lights brengt sfeer en gezelligheid aan de hand van stijlvolle lichtslingers. En waar sfeer is, daar is ook Hummingbirds.

Allround marketing support

Ontwerpen voor de website in Odoo (die extern gemaakt werd), stijlvolle mailings opmaken, uitpakken met creatieve social posts en campagnes of de nieuwe pop-up store in Kortrijk promoten? Bij Hummingbirds halen we alles uit de kast om Happy Lights op de kaart te zetten.

Unieke merkidentiteit

Wat is de doelgroep van Happy Lights, waarvoor is hun product precies bedoeld en wat maakt hen uniek? Door te starten met een strategische oefening konden we doelgericht aan de slag met de merkidentiteit. Zo is Happy Lights helemaal klaar om zowel de particuliere markt als de B2B-sector te veroveren.

Aantrekkelijke verpakkingen

Dat de verlichting van Happy Lights er leuk uitziet, daar zijn we het over eens. Natuurlijk moeten ook de klanten daarvan overtuigd geraken. Met knappe productfotografie en aantrekkelijke verpakkingen maken wij van Happy Lights een must-have. Wie wil nu geen eigen 'cosy corner' inrichting in zijn winkel?
2
aparte websites, om de B2B-markt gericht aan te spreken
72
kleuren in de online slingerconfigurator
20000
+
potentiële klanten bereikt per social campagne

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Happy lights
Voorwaarden*

    Let's grow together