Doelgerichte vastgoedmarketing

Tientallen woningen te koop of te huur, bedrijfsvastgoed in de kijker of zelfs volledige woonprojecten. Als vaste waarde in de vastgoedsector heeft Immotion een groot aanbod. Als marketingpartner helpen we hen graag om de ideale doelgroep voor de verschillende projecten aan te spreken en de geïnteresseerden terwijl ook correct te informeren. Eenmaal, andermaal, verkocht!

Vastgoed om bij weg te dromen

Wie op zoek is naar vastgoed in de regio rond Kortrijk, kan niet om Immotion heen. Het team heeft ruim 25 jaar ervaring in zowel residentieel als bedrijfsvastgoed en rijgt ook nu nog de topprojecten aan elkaar. Prinsheerlijk wonen of kantoor met zicht op de Leie? Het kan allemaal bij Immotion.

Sociale media ondersteuning

Alle panden komen volledig tot hun recht in aantrekkelijke en informatieve posts op social media. Wie Immotion volgt, zal bijgevolg alle buitenkansjes als eerste ontdekken.

Sociale media campagnes

Opendeurdagen of projecten in de kijker? Met doelgerichte social media campagnes wordt de doelgroep optimaal bereikt om zo de interesse aan te wakkeren.

Grafische ondersteuning

Naast de vaste ondersteuning voor social media kan Immotion ook ad hoc op onze grafische diensten rekenen, bijvoorbeeld voor mailings en krantenadvertenties.

Projectwebsites

Sommige projecten van Immotion ogen zó knap dat ze een eigen projectwebsite verdienen. Een opdracht op van onze webdevelopers bij Hummingbirds.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Immotion
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together