Jonge en moderne uitstraling

Jobup is een frisse nieuwe speler in de interimwereld en wil dat ook uitstralen in alle communicatie. Een kolfje naar de hand van het even frisse én creatieve team bij Hummingbirds.

Nieuwe huisstijl en website

Dankzij de nieuwe huisstijl verdwijnt Jobup niet in de anonimiteit, maar oogt het merk net opvallend en aantrekkelijk. Die lijn werd uiteraard ook doorgetrokken in de website, die alle nodige functionaliteiten voor een interimkantoor omvat. Zo kunnen vacatures vlot toegevoegd worden en is het voor kandidaten eenvoudig om te reageren.

Persoonlijke touch

Voor Jobup geen dertien in een dozijn, maar wel communicatie die persoonlijkheid uitstraalt. Op de website en social media vind je dan ook tal van persoonlijke verhalen, van werkgevers, uitzendkrachten en eigen Jobup-medewerkers. Met Hummingbirds nemen we daarvoor alle interviews af en zorgen we ook voor de grafische uitwerking.

Complete ondersteuning

Een jaarkalender in de nieuwe huisstijl? E-mailhandtekeningen of grafisch uitgewerkte mailings? Raamstickers of gadgets? Als vaste marketingpartner staat Hummingbirds garant voor een complete ondersteuning.

Professionele fotoshoots

Om de persoonlijke verhalen kracht bij te zetten, is er uiteraard af en toe een professionele fotoshoot nodig. Onze fotograaf gaat dan ook met veel plezier langs bij de goedlachse groep met Jobup-medewerkers.
6
vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen
800
+
mensen bereikt via social media, elke maand
30
+
pagina's boordevol interessante interimjobs

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Jobup
Voorwaarden*

    Let's grow together