Home » Services » Strategy » Namesearch & baseline search

Namesearch & baseline search

Een sprekende naam als ideale binnenkomer

Hoe omschrijf je een onderneming waarin je je hart en ziel legt? En dat in één of amper enkele woorden? Bij Hummingbirds verdiepen we ons graag in de naamcreatie voor jouw onderneming of project.
Hummingbirds

Namesearch bedrijfsnaam

Het vinden van de perfecte naam voor je bedrijf is een opwindende, maar uitdagende reis. De namesearch is een essentiële stap waarbij we op zoek gaat naar een naam die niet alleen de essentie van je onderneming weerspiegelt, maar ook memorabel is voor je doelgroep. Uniek én impactvol. Het is een creatief en strategisch proces dat de basis legt voor het verhaal dat je bedrijf vertelt.

Persoonlijke baseline

De baseline moet iets zeggen over jou of je onderneming. Kies dus niet voor nietszeggende eenheidsworst gewoon omdat het goed klinkt. Uiteraard mag je verwoording catchy klinken – graag zelfs – maar verwaarloos de inhoud niet.

Uit je eerdere strategische oefening weten wij waarmee je verschil wil maken en wat jouw unique selling proposition (USP) is. Die info verwerken we in een baseline die je zaak op het lijf geschreven is.

Zin om met ons te pingpongen over de ideale naam of baseline voor jouw bedrijf? De creatieve geesten van Hummingbirds helpen je graag verder. Ook voor andere specifieke copywriting kan je bij ons terecht.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Namesearch & baseline search
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together