Home » Services » Digital marketing » Mailing campagnes

Mailing campagnes

Haal alles uit je e-mailmarketing

Met een direct mailing kan je zowel nieuwe als bestaande klanten warm maken voor een (tijdelijk) aanbod. Het is een efficiënte manier om een grote doelgroep in één keer aan te spreken, met perfect meetbare resultaten.
Hummingbirds

Online én offline mailing

Via direct mailingcampagnes kunnen we het contact met potentiële klanten optimaliseren en met bestaande klanten onderhouden. Tegenwoordig gebeurt direct mailing meestal per mail, maar het kan ook nog per post.

Het grootste doel van een direct mailing is klantenwerving. Naast prospecten kan je ook opnieuw interesse wekken bij bestaande klanten. Met een mailingcampagne is het efficiënt om een grote doelgroep aan te spreken met een persoonlijke boodschap.

Bovendien kunnen je klanten gemakkelijk informatie en offertes aanvragen of zelfs onmiddellijk een bestelling plaatsen en kan jij op jouw beurt sneller op de vraag van de klanten inspelen.

E-mailmarketing met stijl

Met Hummingbirds kunnen we zowel voor het ontwerp van je mailing – uiteraard volledig aangepast aan je huisstijl – als de inhoud instaan. Dankzij ons bezorg je de klanten dan ook een professionele mailing die uitnodigt om je website te bezoeken of tot een aankoop over te gaan.

Nadien bezorgen wij je met plezier alle meetbare resultaten, zodat je weet welk effect de mailing teweeg heeft gebracht bij de ontvangers.

Our work

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Mailing campagnes
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together