Home » Services » Digital marketing » Social media marketing

Social media marketing

Een boost voor het imago van je zaak

Social media marketing is belangrijk voor de algemene uitstraling en naamsbekendheid van je onderneming, maar kan ook heel wat extra websitebezoekers opleveren. Een must-have dus bij het samenstellen van de ideale marketingmix.

Een nieuwe bron van klanten aanboren

Hummingbirds

Diverse kanalen mogelijk

Met social media marketing wordt gedoeld op het inzetten van social media platformen om de naamsbekendheid van jouw merk of website te vergroten. Aangezien veel mensen gebruik maken van social media, is dit een perfecte bron van verkeer.

Kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en TikTok brengen veel mogelijkheden met zich mee. Samen bepalen we welke kanalen het meest geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Mag het voor jou iets meer zijn? Met social media campagnes kan je ook zelf bepalen wie jouw boodschap te zien krijgt. Ideaal om nieuwe klanten te bereiken, vacatures te verspreiden of bij tijdelijke acties.

Voordelen social media marketing

Het is niet voor niets dat zoveel bedrijven gebruik maken van professionele diensten voor hun social media. Hier kleven verschillende voordelen aan. Denk daarbij onder meer aan:

  • Meer websitebezoekers
  • Doelgroep efficiënt bereiken
  • Veel interactiemogelijkheden
  • Relatief lage kosten
  • Kans op het sneeuwbaleffect, je product of dienst kan viraal gaan
  • Behaalde resultaten zijn meetbaar
  • Modern imago

Kwalitatieve inhoud

Aangezien zowat 90 procent van alle volwassenen aanwezig is op social media, is het eigenlijk nauwelijks nog optioneel. Social media marketing is een must als je aan hedendaagse marketing wil doen. De vraag is natuurlijk hoe je het juist aanpakt. Een snel tekstje dat bol staat van de schrijffouten, samen met een vage smartphonefoto. Daarmee ga je jouw imago geen boost geven, wel integendeel.

Door een beroep te doen op de content creation van Hummingbirds bespaar je niet alleen heel wat tijd, maar beschik je ook zeker over kwalitatieve inhoud. Onze copywriters, fotografen en grafisch ontwerpers slaan de handen in elkaar om jouw social media een professionele look & feel te geven.

 

Een boost voor je imago, extra websiteverkeer en meetbare resultaten. De voordelen van social media marketing zijn enorm en ook jouw bedrijf kan er gebruik van maken.

Our work

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenste terwerkstelling

Solliciteer nu!

Social media marketing
Voorwaarden*

    Let's grow together