Home » Services » Digital marketing » Data tracking

Data tracking

Meten is weten, ook in moderne marketing

98 procent van je websitebezoekers onderneemt (helaas) geen concrete actie. Of toch niet meteen! Wij helpen je om het ijzer te smeden terwijl het heet is door deze anonieme websitebezoekers gericht aan te spreken, op basis van specifieke data.
Hummingbirds

Technische kennis

Pixels of codes om gegevens over je bezoekers bij te houden? Laat deze materie gerust volledig aan onze technische experts over, zodat een accurate tracking van alle gegevens gegarandeerd is.

B2B-tracking

Onze B2B-tracker geeft je meer inzicht in het resultaat van je marketingcampagnes. Ontvang wekelijks een gedetailleerd overzicht van welke bedrijven je site hebben bezocht, welke pagina’s ze hebben bekeken en hoe lang ze op de pagina’s gebleven zijn.

Heatmapping

Je hebt wel veel websitebezoekers, maar (voorlopig) is de return nog te beperkt? Via een heatmap brengen wij in kaart waar bezoekers hun websitebezoek afbreken om zo strategische wijzigingen te kunnen aanbrengen of extra call-to-actions aan te brengen. We kruipen als het ware in het hoofd van jouw klanten om zo de website verder te optimaliseren.

Meten is weten

Deed je een beroep op Hummingbirds om je SEO te optimaliseren? Dan meten we via Google Analytics de vooruitgang. Voerde je social media campagnes? Dan meten we exact hoeveel mensen jouw advertentie zagen en hierop reageerden. Koos je voor e-mailmarketing? Dan weten we precies hoeveel mensen je mail openden en doorklikten naar de site.

Op basis van deze informatie kunnen we in toekomstige marketingcampagnes nóg doelgerichter aan de slag gaan, waardoor je marketing steeds efficiënter wordt.

Door alle beschikbare data correct te interpreteren, kan je in de toekomst nóg doelgerichter aan de slag.

Samenwerken?

Ons team brandt van ambitie om je zaak doelgericht te helpen groeien. We luisteren graag naar jouw ondernemersverhaal.

Maak een afspraak

Interesse om jouw onderneming (digitaal) op de kaart te zetten?
Wees welkom bij Hummingbirds!

Solliciteer nu!

Gewenst
Laad je cv en motivatiebrief op:

  Solliciteer nu!

  Data tracking
  Laad je cv en motivatiebrief op:
   Voorwaarden*

   Let's grow together