SEA

Online adverteren
met SEA

Search Engine Advertising (SEA) is een manier om online te adverteren waardoor je boven de andere zoekresultaten verschijnt in de zoekmachines. Doordat je website direct in het oog springt, is de kans groot dat dit je meer kliks zal opleveren. Met deze tool kunt je aan de hand van betaalde Google Ads je bedrijf promoten.

Erkende Google Partner

Een gerichte, persoonlijke campagne heeft meteen effect. Je kan de trefwoorden en het doelpubliek zelf kiezen. Aan de hand van de statistieken kan de campagne bijgestuurd worden voor nog betere resultaten. Bovendien betaal je enkel voor het aantal keren dat er effectief op de advertentie geklikt wordt. Zo heb je een beter zicht en meer controle over je budget en kan je zelf bepalen hoeveel budget per maand je aan de advertenties wil besteden.

Als erkende Google Partner beschikken we bij Hummingbirds over de nodige knowhow om jouw Google Ads te laten renderen.

Leid klanten sneller naar je website

Met SEA merk je al snel zichtbare resultaten op korte termijn. Een doelgerichte campagne zorgt ervoor dat je gemakkelijk potentiële klanten rechtstreeks naar je website kan leiden. In combinatie met SEO ben je ook op lange termijn zeker van je positie in de zoekresultaten. Daarnaast vergroot je de betrouwbaarheid van je website.

SEA is de oplossing om je bedrijf in het oog te laten springen. Staan je concurrenten al bovenaan in de zoekmachines? Dan wordt het hoog tijd om je bedrijf extra in de kijker te zetten en je eerste advertentie aan te maken.

Terug naar overzicht

Zin in een samenwerking?